Cea mai tare metodă de a-ți mări IQ-ul. Sigur nu te gândești la asta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cea mai tare metodă de a-ți mări IQ-ul. Sigur nu te gândești la asta

O studentă de la UCLA a atins de curând cel mai mare scor la testul care măsoară IQ-ul, proiectat de Mensa, iar aceasta susține că rezultatele sale formidabile se datorează ingestiei zilnice de spermă.

În vârstă de 26 de ani, Alicia Franklin este deja membră a societății pentru persoanele cu IQ ridicat Mensa. Această reușită s-a întâmplat în anul 2015, când tânăra a înregistrat un scor de 154 de puncte, la testul de calificare.

Alicia Franklin a căutat numeroase metode de a-și îmbunătăți IQ-ul și, se pare că după ce a trecut un nou test de inteligență, în urmă cu 3 săptămâni, a găsit răspunsul. Ghici care e!?

Chipurile, aceasta și-a crescut IQ-ul cu mai mult de 65 de puncte în doar 13 luni, după ce a început ingerarea zilnică de spermă proaspătă. Astfel, rezultatele de la noul test au arătat că aceasta a cunoscut îmbunătățiri semnificative care vizează inteligența emoțională, percepția și memoria.

Potrivit rezultatelor de la ultimul test monitorizat, IQ-ul acestei tinere a ajuns la 220, ceea ce o clasează pe această studentă ca fiind mai inteligentă decât Stephen Hawkins, Albert Einstein și Leonardo Da Vinci. Totodată, rezultatele o plasează pe Alicia Franklin printre cele mai inteligente persoane din istoria omenirii.

Privind acest experiment al său, tânăra a declarat pentru Science Today: „Am făcut numeroase cercetări privind modurile de îmbunătățire a inteligenței cognitive și am descoperit că consumul zilnic de spermă este, probabil, cea mai eficientă metodă. Există numeroși nutrienți și elemente chimice pe care sperma le conține, acestea fiind extrem de importante pentru dezvoltarea creierului.”

Potrivit declarațiilor Aliciei Franklin, aceasta a început să observe îmbunătățirile în mai puțin de 2 săptămâni de când a început ingerarea de spermă.

Totodată, specialiști susțin eficacitatea acestei metode, afirmând că este întemeiată științific.

Sperma conține peste 200 de proteine și mai multe vitamine și minerale benefice, printre care vitamina C, calciu, clor, acid citric, fructoză, acid lactic, magneziu, azot, fosfor, potasiu, sodiu, vitamina B12 și zinc.

Totodată, aceasta conține numeroși compuși care îmbunătățesc starea de spirit, printre care cortizol, estronă (foliculină), oxitocină, hormonul de eliberare a tirotropinei, prolactină, melatonină și serotonină.

Multe dintre aceste elemente ar putea ajuta la un somn mai bun, inhibarea stresului, toate aceste beneficii stimulând creșterea performanțelor.

Deci, vreți un IQ mai mare? Știți ce aveți de făcut! :))
Te-ar mai putea interesa: