Case ecologice: Ti-ar placea sa traiesti intr-un container?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Case ecologice: Ti-ar placea sa traiesti intr-un container?

Este incredibil ce poate nascoci mintea umana. Imi plac oamenii destepti, oamenii capabili sa schimbe lumea, oameni care sunt dispusi sa fie altfel intr-o lume in care toata lumea vrea sa fie la fel. Astfel de oameni traiesc in San Antonio, Texas, iar unul dintre ei, un artist creeaza case ecologice altfel. De exemplu, ti-ar placea sa traiesti intr-un container? El asta iti propune și, mai mult decat atat, poate realiza pentru tine.

Case ecologice în container

Cu alte cuvinte, ei pot transforma un container intr-un loc confortabil, un loc care protejeaza mediul, un loc aerisit, un loc neconvențional. Firma Poteet Architects din Texas a primit proiectul de transformare a containerului de la un artist care a dorit sa experimenteze cu materiale alternative, scrie Daily Mail. Aceasta mini-locuință, realizată dintr-un container care până mai ieri transporta marfa pe vapor, a fost “asezonata” cu usi glisante, aer conditionat, incalzire si o baie.

Sunt convins ca acum te intrebi cum o sa rezisti vara, in temperaturile infernale, inr-un container din fier care se incalzeste repede si mentine caldura. Lasa-ma sa spun ca specialistii constructori s-au gandit si la acest aspect. Ei au amplasat o mini-gradina pe “acoperisul” containerului, special gandita pentru a reduce caldura. Irigatia pentru aceasta minunata oaza de verdeata de sus se face cu apa folosita in baia din interior. In plus, peretii containerului au fost izolati cu placaj din bambus care, de asemenea, reduc semnificativ caldura.

Ei, cum stam! Cine se baga? Putem face un camping!

 
Te-ar mai putea interesa: