Care sunt orele perfecte pentru a servi masa?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Care sunt orele perfecte pentru a servi masa?

Micul dejun, pranz, cina… Pe toate le bifam, pentru toate ne facem program in Centrul Vechi, pe toate le savuram, dar nu stim exact daca o facem la ora la care trebuie. Pun pariu ca nu te-ai gandit la asta vreodata, dar cica este esential pentru sanatatea noastra sa servim masa la ora potrivita.

In plus, cum traim noi intr-un permanent contracronometru, cred ca nu e rau deloc sa ne facem un program clar de masa, asa scapam de un stres, si, in plus, specialistii zic ca asa o sa scapam si de cele cateva kilograme pe care le-am acumulat de-a lungul timpului.

Acum o sa las binecunoscuta vorbarie deoparte si o sa iti explic exact cum stau lucrurile. Oamenii care le stiu pe toate in materie de sanatate si mancare spun ca pentru micul dejun ora potrivita este 7.11, trecute fix. Nici mai devreme, nici mai tarziu. Pentru pranz, informatiile sunt la fel de exacte, iar sfatul specialistilor este sa servim principala masa a zilei la 12:38. Bine, daca nu poti sa fii atat de exact, trebuie sa stii ca nu poti sa servesti pranzul mai devreme de 12:30, si nici mai tarziu de ora 13:00.

In ceea ce priveste cina, sigur, lucrurile sunt la fel de clare. Auzim peste tot ca trebuie sa mancam cu cel putin 3 ore inainte de a ne duce la culcare, ei bine specialistii merg si mai departe si ne sfatuiesc sa nu depasim ora 18:30. Se pare ca intervalul orar in care trebuie sa servim cina este cuprins intre 18:00 – 18:30, iar daca vrei sa fii exact mananca la 18:14.

Asa, bun… Deci… cand ne intalnim in Centrul Vechi?

 

 
Te-ar mai putea interesa: