Care este cel mai tare restaurant din lume?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Care este cel mai tare restaurant din lume?

Ma uit la prietenii mei, patroni de restaurante in Centrul Vechi si imi imaginez ca ar fi super incantati ca micul lor business sa fie premiat. Mi-a venit ideea asta dupa ce am citit o stire care anunta care este cel mai tare, misto, bun restaurant din lume.

Londra este locul unde au fost premiate cele mai misto locuri de mancat si baut in lumea asta, iar premiul cel mare, in 2014, merge in Danemarca, iar castigatorul se numeste Noma si este situat in Copenhaga. Carciuma, administrata de gurul Rene Redzepi, nu este la prima isprava de acest gen, el obtinand a patra oara acest titlu, dupa editiile din 2010, 2011 şi 2012.

Rene Redzepi, in varsta de 36 de ani, considerat un adevarat “ambasador al gastronomiei nordice”, a reusit sa repare imaginea restaurantului dupa ce in februarie 2013, 60 de clienti au fost victimele unei intoxicatii alimentare dupa ce au servit masa la el in local.

Amplasat intr-un depozit maritim renovat din Copenhaga, restaurantul al carui nume reprezinta contragerea sintagmei “Ny Nordiska Mad” – “Noua mancare nordica”, propune preparate locale precum “skyr caillé” (specialitate islandeza pe baza de lapte), bou moscat de Groenlanda si moluste servite cu cereale.

Hai ca poate ajung si eu la un moment dat acolo si vin cu impresii la cald! Pana atunci ma bucur de minunatiile noastre din Centrul Vechi.

 

 
Te-ar mai putea interesa: