Camera Antistres. Sparge totul în jurul tău

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Camera Antistres. Sparge totul în jurul tău

Tu cum scapi de nervi, de stres, cum reuşeşti să te calmezi atunci ceva sau cineva te enervează la culme? Cum Distonocalmul a fost retras de pe piaţă, o soluţie originală este să mergi la Camera Antistres de pe Bulevardul Chisinau la numarul 1. O să ai şansa să te calmezi spărgând tot felul de lucruri!

“Poate la inceput pare o idee nebuneasca, insa va asiguram ca odata incercata aceasta metoda de ELIBERARE A STRESULUI, nimic nu se va compara cu starea dvs. de liniste si calmitate.” afirma cei care au deschis Camera Antistres.

Pentru 45 lei, în sesiunea Fulger de 5 min., poţi sparge 3 obiecte ceramica, 2 de sticla, un obiect decorativ si o piesa mica de mobilier. Dacă plăteşti 80 lei, timp de 25 min. vei putea distruge 6 obiecte ceramica, 4 obiecte sticla, doua obiecte decorative, o piesa mediu-mare de mobilier si un manechin. Iar pentru 140 de lei vei avea la dispoziţie 10 obiecte de ceramica, 8 obiecte sticla, 3 obiecte decorative, o piesa mare de mobilier, un manechin si la alegere un TV sau un monitor PC.

Iar dacă nu te saturi, poţi să adaugi tot felul de obiecte:

  • tub neon, farfurie ceramica, pahar, sticle diverse pentru 5 lei/bucata
  • mobilier mic pentru 15 lei bucata
  • mobilier mare pentru 30 lei bucata
  • electrocasnice pentru 45 lei bucata
  • manechin plastic pentru 50 lei bucata

Toate pachetele au inclus in pret echipamentul de protectie si ustensilele de spart, la alegere (ciocane, topoare, bâte și săbii sau macete)

Detalii afli de pe pagina lor de Facebook. Camera antistres e deschisă zilnic intre 10:00 si 20:00.
Te-ar mai putea interesa: