Burger de 666 de dolari si hot-dog de 2.300 de dolari. De ce?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Burger de 666 de dolari si hot-dog de 2.300 de dolari. De ce?

Citesc din ce in ce mai des ca exista produse, mancare sau bautura, care costa o caruta de bani. Asta mi s-a intamplat si ieri cand a aflat ca exista un burger de 666 de dolari si un hot-dog de 2.300 de dolari. Si cum sunt obisnuit sa ma… “spovedesc” voua de fiecare data, nu puteam sa nu amintesc astazi despre acest lucru. Asadar, exista un proiect super tare in New York, unde a aparut Doucheburgerul.

Este un produs care contine carne de vita decorata cu foita de aur, caviar, homari, foie gras so dod de kopi luwak. Minunatia asta costa nici mai mult, nici mai putin decat 666 de dolari.

Pe de alta parte, exista hot-dogul de 2.300 de dolari, care contine bucati de ceapa caramelizate in Dom Perignon si otel balsamic si caviar decorat cu platina.

Si stii ce este mai misto de atat. Chiar daca produsele sunt astazi destinate oamenilor bogati, in trecut aceste alimente erau consumate numai de oamenii saraci. Astazi de mare fita, homarii erau consumati, la inceputul colonizarii continentului, de nativii nord-americani pentru ca erau usor de crescut si mai usor de gatit pe plaja.

Spre exemplu homarii. Au fost baza hranei consumate de nativii nord-americani la inceputul colonizarii continentului, pentru ca erau usor de gasit pe plaje si chiar usor de crescut.

Ei, vezi cum se schimba vremurile si cum nimic se poate transforma in avere.