Boxerii tai sunt vinovati pentru succesul in club…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Boxerii tai sunt vinovati pentru succesul in club…

Da. Am aflat astazi ca am fost supusi unui experiment. Da, da, noi, reprezentantii sexului tare am fost trasi pe sfoara si urmariti timp de cativa ani buni ca sa se determine exact ce chiloti ar trebui sa purtam ca sa ne dam pe spate partenerele.

Pei, cum, dom’ne, nu alta era modalitatea prin care puteam sa le dam pe spate pe frumoasele noastre. Nu era treaba aia cu florile, sexul de buna calitate, shoppingul si serile dansante? Ei, dragii mei prieteni, imi este teama ca de data asta nu vom mai scapa asa de usor. Cica trebuie sa avem grija la chiloti. Nu mai sunt acceptate asa de usor replicile de genul: “Nu conteaza cum arata pentru ca oricum ii dam jos!”. Acum treaba e serioasa!

Spune NU chilotilor tanga, cu paiete sau celor albi pur

Hai sa nu exageram… Nu cred ca avem printre noi domni care sa prefere lenjeria tanga sau pe cea cu paietele, puf sau alte aplicatii… sturlubatice. Eu as spune, mai degraba, ca albul imaculat va fi mereu la inaltime. Total gresit.

Pare-se ca, asa cum avem printre noi tovarasi care prefera sa o arda tanga, asa avem printre noi domnite care nu ne vor in chiloti albi. Cica ne-ar mai taia din… ani. Ele zic ca barbatii care poarta lenjerie intima alba le duc cu gandul la baieteii cu care se jucau in copilarie, in curtea scolii.

Boxerul cel de toate zilele

Sondajul efectuat a concluzionat clar si fara drept de apel. Femeile ne vor in boxeri, uni, care sa nu fie albi. Se pare ca, in ochii unei femei, un barbat in boxeri este cea mai sexy forma de viata existenta pe Pamant, forma de viata alaturi de care ar sari imediat in pat.

Tovarasi, la shopping! Sa inceapa atacul boxerilor!
Te-ar mai putea interesa: