Berea cu baietii, sanatate curata pentru tine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Berea cu baietii, sanatate curata pentru tine

Cica avem nevoie de doua intalniri pe saptamana cu prietenii, de preferat sa fie si o blonda… bere blonda prin preajma, si gata, suntem sanatosi. Ce vorbesti de medici, medicamente, regim de viata sanatos, mancare bio, apa plata cu lamaie. Nimic. Vis, tata, berea cu baietii, sanatate curata pentru barbati.

Acum daca doamnele au senzatia ca am simtul umorului sau ca-s tare de cap si am senzatia ca am gasit scuza perfecta, ghinion, teoria este sustinuta de prietenii oameni de stiinta. “A vorbi zilnic cu prietenii este, desigur, un lucru bun, doar ca, pentru a beneficia de toate efectele valoroase ale prieteniei, barbatii ar trebui sa se intalneasca in persoană, de doua ori pe saptamana, cu 4 prieteni, si sa intreprinda impreuna niste activitati, fie ca e vorba de fotbal, fie de bere sau de bancuri.”, sustine profesorul Robin Dunbar, de la Universitatea Oxford.

Studiul realizat de profesorul mai sus mentionat sustine ca barbatii care au un grup de prieteni cu care interactioneaza de doua ori pe saptamana sunt mai sanatosi, se recupereaza mai repede dupa boli si tind sa fie mai generosi.

La polul opus, asociatia neguvernamentala britanica Mind, care se ocupa de analizarea sanatatii mintale a populatiei, a avertizat ca barbatii risca sa sufere de depresie din cauza grijilor permanente legate de bani si de locul de mnca. In plus, orele prelungite, petrecute la birou au, de asemenea efecte dramatice.

Asadar, gata gluma, gata mistourile, pune mana pe telefon si rezerva o masa. In seara asta te vezi cu prietenii in Centrul Vechi. Partenera are nevoie de tine acasa sanatos, voios, tandru si… cum era… mai generos? 🙂
Te-ar mai putea interesa: