Berea care te poate baga in coma alcoolica

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Berea care te poate baga in coma alcoolica

Esti obisnuit, mai ales vara, sa bei berea ca pe apa, nu? Da, la fel si eu, numai ca tocmai ce am aflat ca s-ar putea sa ne-o furam daca mergem in Anglia si vrem sa procedam la fel.

Te intrebi ce se intampla acolo? Este foarte simplu. Englezii au inventat berea cu cea mai mare concentratie de alcool din lume. Se numeste Snake Venom si contine nu mai putin de 67.5% alcool.

Ca sa-ti faci o idee, vorbim despre un soi de bere care contine mai mult alcool decat whisky-ul sau votca. Bautura se prepara dupa aceeasi reteta ca si… colegele ei mai slabe, cu singura diferenta ca in timpul procesului de productie, lichidul este inghetat la 0 grade, gheata este eliminata, pastrandu-se numai alcoolul pur.

“Aceasta bere trebuie bauta cu inghitituri mici. Orice ai face, nu trebuie sa o dai repede pe gat. Trebuie sa-i savurezi gustul, ca si cum ai bea un pahar de whisky”, recomanda unul dintre berarii companiei Brewmeister.

Sticla de 275 ml de bere, costa 50 de lire, si este suficienta sa bage persoana care a consumat-o direct in coma alcoolica.

Ia sa te vad acum!

 
Te-ar mai putea interesa: