Berăria Siegfried. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 1.46 out of 5)
Loading...
comments

Berăria Siegfried

Atunci când vrei să savurezi o bere adevărată, bavareză, într-o atmosferă tipică unei berării germane, trebuie să mergi la Siegfried Privatbrauerei, pe strada Lipscani 29. Berea artizanală şi ciolan cu soriciul crocant. Pe acestea nu trebuie sa le ratezi. Vei înţelege!

Berea bună are nevoie, ca şi vinul de altfel, de un loc special, de o atmosferă care să îi scoată în evidenţă calităţile. Cum pentru vin există cramele, pentru berea germană locul ideal este Siegfried, acolo unde poţi să o savurezi împreună cu toate minunăţiile bucătăriei bavareze, de la ciolanul copt, la cârnaţii cu caşcaval, şniţelele uriaşe, celebrul Tafelspitz, gulaşul şi inconfundabilii covrigi.

De la mobilierul autentic, la chelneriţe, costumele tradiţionale şi, bineînţeles, muzica de fanfară care te incanta in fiecare weekend, atmosfera de la Siegfried te va transpune în lumea faimoaselor petreceri bavareze.

Berea este, bineînţeles, în prim-plan. Te aşteaptă tot felul de sortimente de bere artizanală de fineţe, alba, blonda sau blonda nefiltrata, toate produse în landul Bavaria. O poţi savura la halbe de 400 ml sau chiar de un litru. Pentru cei hotarati si la metru! Iar preturile sunt mai mult decat accesibile!

Pentru ca experienţa să fie completă, îţi recomandăm specialitatea casei – ciolanul german crocant cu un gust inconfundabil. Încearcă şi cârnaţii cu caşcaval rulaţi în bacon, cartofii calzi şi aromaţi cu chimen, şniţelele bavareze cât farfuria sau salata de cartofi după reţeta tradiţională. Sau Tafelspitz ( un fel de supa preparata din vita cu garnitura, piese de vita si sosuri incluse ).

Ar fi bine să laşi loc şi pentru desert, pentru că la Siegfried ai de unde alege. Îţi recomandăm tradiţionalele ştrudele cu mere şi sos de vanilie şi pe cele cu brânză, nuci şi stafide. Aşa cum îţi spuneam, trebuie să le încerci, vei înţelege!

Fie că mergi cu partenerul de viaţă sau ai de gând să îţi inviţi prietenii, colegii, să îţi serbezi ziua onomastică, indiferent de motiv, la Siegfried, pe Lipscani 29, eşti aşteptat cu zâmbetul pe buze şi o halbă în mână. Prosit!
Te-ar mai putea interesa: