Alege cadouri „maressiene” pentru persoanele dragi din viața ta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Alege cadouri „maressiene” pentru persoanele dragi din viața ta

Pe lângă magia sărbătorilor de iarnă pe care această lună ne-o aduce, decembrie mai este cunoscută și ca luna cadourilor. Aceasta este perioada în căre dăruim sub diverse forme. Deci nu e exclus să fii în căutarea unui dar deosebit, pe care să-l oferi de Moș Nicolae, Moș Crăciun, zi de naștere sau chiar de nume.

Maressia (1)

Pe lângă frumusețea gestului în sine și a împlinirii pe care o avem atunci când persoana căreia i-am dăruit un cadou e mulțumită, această goană după cadouri vine la pachet și cu mult stres și presiune. Așa-i și la tine? Recunoaște!

Trebuie să avem în vedere să fie ceva deosebit, de calitate și, pe deasupra, să fie pe gustul persoanei căreia i-l oferim. Și uite așa ajungem să luăm magazinele la pas, de multe ori fără succes sau cu o reușită care presupune muuult timp sacrificat.

Pentru că știm cum este această experiență, vă propunem cadourile „maressiene”. Noi le-am văzut, le-am probat și credem că e imposibil să nu fie pe gustul unei persoane căreia îi place să îmbine calitatea, stilul și ineditul tradițional în materie de vestimentație.

La ce ne referim mai exact? Vă explicăm imediat!

Alaltăieri am dat o tură prin centrul comercial Cocor unde, știți bine, există numeroase magazine cu articole vestimentare și accesorii ale designerilor români. Deea Buzdugan, Liza Panait, Cătălin Botezatu, Ștefania Caragea sunt doar câțiva dintre designerii ale căror creații le putem descoperi aici, la prețuri affordable, zicem noi, pentru ceea ce înseamnă articole românești de calitate, deosebite și în serie limitată.

În acest context, am avut plăcerea să luăm contact și cu brandul Maressia, înființat de designerul Alina Marica. Magazinul Maressia din Cocor avea evenimentul de deschidere chiar în aceea zi, 21 noiembrie, în cadrul căruia a fost prezentată colecția de toamnă-iarnă New Traditional.

Maressia (2)

Evident că ne-a ros curiozitatea și n-am vrut să ratăm o așa ocazie.

Când am pășit în magazinul Maressia de la Cocor (btw, micuț, dar primitor și bine organizat), am pătruns într-un univers vestimentar în care croiala, calitatea materialelor și motivele autentic românești se îmbină în cele mai chic creații. Unicitatea articolelor vestimentare Maressia stă în utilizarea „punctului Maressia”, un punct în stea, stilizat, la baza căruia se află punctul românesc în cruce. De asemenea, toate broderiile sunt originale, unicat, făcute în propriul atelier.

Ceea ce mi s-a părut mie cool, este că hainele propuse, deși au un punct comun – reîmprospătarea tradiționalului prin acele motive folclorice – ele provin din registre vestimentare diferite, astfel că aici vei găsi și rochii lejere din denim, tricouri sau veste, precum și rochii elegante de seară, gata să te scoată din anonimat la o petrecere de Crăciun sau în noaptea dintre ani.

Creațiile Maressia sunt disponibile pe site, putând fi achiziționate online, însă noi vă propunem să mergeți în magazinul din Cocor, pentru că vă puteți întâlni și cu designer-ul și owner-ul brandului Alina Marica.

Mai mult decât atât, în Cocor Shopping Center vei găsi mai multe articole deosebite, care se pot transforma ușor într-un cadou perfect pentru o persoană dragă!
Te-ar mai putea interesa: