Alcoolul te face barbat! Creste virilitatea!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Alcoolul te face barbat! Creste virilitatea!

Soc si groaza! Dupa ce ani de zile au fost sustinute teorii conform carora alcoolul face rau atunci cand vine vorba de sex, acum studiile arata ca de fapt adevarul este altul. Parca si oamenii astia de stiinta o tin numai intr-un contrazis, ba e alba, ba e neagra. In fine…

Revenind… Da, se pare ca alcoolul nu face atat de mult rau precum se credea, iar virilitatea nu este atat de afectata pe cat se spunea. Din contra, rezultatele studiului arata chiar o imbunatatire a vietii sexuale la barbatii care consuma alcool, in comparatie cu cei care prefera sa ocoleasca licorile lui Bacchus.

1580 de barbati au fost supusi testului, iar bautori de alcool au evidentiat cu 30% mai putine probleme sexuale decat abstinentii. Chiar si in cazul celor care consuma putin alcool s-au inregistrat rezutate mai bune decat in cazul celor care nu se ating de spirtoase. In plus, bautorii de risc, cei care consuma alcool de 4 ori pe zi, 5 zile pe saptamana sunt cei mai virili. “Cele mai proaste rezultate au fost obtinute de fostii consumatori, care au renuntat la bautura, precum si de fumatori si cardiacii. Chiar si bautorii de weekend, bautorii de mare risc si cei care au facut excese de bautura au avut rate de disfunctii erectile mai scazute decat cei care beau o singura data pe saptamana sau mai putin.“, explica cercetatorii.

Ce vrea sa spuna, de fapt acet studiu. Nu ca trebuie sa stam manga ca sa avem performante sexuale, ci ca disfunctiile erectile si virilitatea, per total, nu se rezolva cu renuntarea definitiva la alcool.

Hai noroc, sa ne cinstim si sanatosi noi sa fim!
Te-ar mai putea interesa: