Ai aplicatie de mobil, bei o cafea senzationala!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ai aplicatie de mobil, bei o cafea senzationala!

Cam asa se pune problema acum in era telefoanelor mobile super inteligente. La prima vedere, smartphone-urile ne fac viata mai usoara, in realitate nu stim daca este chiar asa, cert este ca se inventeaza din ce in ce mai multe aplicatii care ne rezolva pana si cele mai simple… necesitati.

Cel mai recent exemplu despre care am auzit eu, personal, este aplicatia de mobil care iti face cea mai tare cafea din univers. Aplicatia face senzatie pe internet, multi fiind cei care cred ca au descoperit secretul deliciului matinal perfect.

La capitolul investie, lucrurile sunt impartite cam asa… aplicatia e moca, nu acelasi lucru se intampla, insa, in cazul cafetierei care… costa. Oricum, senzatia merita… ai aplicatie pe mobil si te-ai scos de o cafea cu iz cool.

Vrei sa stii cine s-a gandit sa inventeze aceasta minunatie? Ei sigur, niste baieti destepti din Copenhaga care probabil ca se plictiseau maxim de tot. Aplicatia se conecteaza la cafetiera prin Bluetooth sau Wi-Fi si iti pune la dispozitie o multime de setari care te ajuta sa alegi cantitatea optima de zahar sau lapte.

Bine, cafea mai buna ca cea pe care o beau in Centrul Vechi nu exista, insa nu trebuie sa ignoram nici tehnologia!

 
Te-ar mai putea interesa: