Absintherie Sixtina. UPDATE: ÎNCHIS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Absintherie Sixtina

Una dintre licorile interzise, una dintre cele mai tari si, implicit, ravnite. In Centrul Vechi, gasiti absintul in numeroase forme, avand diferite concentratii de alcool si luand gusturi inedite. Dar numai la Absintherie Sixtina.

Aici, pe strada Covaci nr. 6, pe langa shot-urile binecunoscute (zahar, flacari etc.), absintul se bea in zeci de variante: combinat cu bitter, cu menta, curacao si suc de lamaie sau portocale, cu schnapps, cu rom sau gin. Cocktailurile, ce poarta nume care imbie si provoaca zambete (de exemplu: Green Fairy, Wharf Rat sau Google+), sunt servite in pahare de 250 si 300 ml si au preturi pornind de la 20 de lei. Absintul folosit pentru prepararea bauturilor provine din Spania, Franta, Germania, Elvetia, Olanda, Cehia, Anglia, iar pretul pentru 20 ml porneste de la 7 lei si ajunge pana la 14 lei.

Din meniul absintheriei nu lipsesc si bauturile „obisnuite” – tariile, lichiorurile, berea, vinul, cidrul, racoritoarele si, desigur, ceaiul si cafeaua.

Loacalul se afla la etajul 1 al cladirii din strada Covaci nr. 6, ocupand cateva incaperi decorate simplu, dar cu parfum de boemie, si barul functioneaza de la ora 14.00 pana aproape de zorii zilei, fie ca vorbim sau nu despre weekend.
Te-ar mai putea interesa: