A început sezonul teraselor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

A început sezonul teraselor!

Vremea excelentă din ultimele zile a dat startul sezonului teraselor în Centrul Vechi. Peste 10.000 de oameni au ieşit la distracţie în ultimele două seri cluburile şi pub-urile din oraşul vechi. Terasele au fost arhipline, berea a curs în valuri, iar în cluburi s-au încins petrecerile. Iar diseară va fi şi mai şi!

Primăria Capitalei a fost, în sfârşit, pe aceeaşi lungime de undă cu bucureştenii, Consiliul General aprobând joi regulamentul de funcţionare a teraselor din Centrul Istoric. Astfel că proprietarii au putut să scoată mesele, spre satisfacţia în primul rând al fumătorilor.

“Noroc cu vremea frumoasă, că poţi să ieşi să fumezi la o bere, că altfel, legea asta îţi taie tot cheful de distracţie”, ne-a spus un petrecăreţ din The Drunken Lords.

„Centrul Vechi este, parcă, mai animat ca oricând. Legea asta cu fumătorii a scos lumea la propriu în stradă şi străduţele astea au căpătat un farmec aparte. Parcă e mai ok aşa, să fumezi afară şi să te distrezi în aer ok înăuntru. Erau unele cluburi în care, după două minute, te usturau ochii de la fum. Şi v-o spun eu, care sunt fumător”, ne-a relatat un alt interlocutor, pe care l-am întâlnit pe terasă la Old City.

„Eu unul cred că abia acum cine ştie să facă petreceri mişto, o să-şi atragă clienţii. O să-i convingă să intre în club. Oricum, la cât de mici sunt cluburile aici, să amenajezi camere de fumat în interior e cel puţin bizar”, ne-a spus un prieten al acestuia.

Pentru un alt petrecăreţ, legea fumatului a picat ca o pleaşcă, fiind cea mai bună veste dintr-un motiv…sentimental. „Cu legea asta, de voie de nevoie, tipele şi tipii se înghesuie pe 2 metri pătraţi, afară, la fumat. Asta înseamnă că poţi să intri mai uşor în vorbă cu o tipă, îi ceri un foc, te plângi de politicieni, faci bancuri cu ce o să mai interzică ăştia, cu sexul în afara căsătoriei, vrăjeală etc.”

Cu sau fără fumat, Centrul Vechi a intrat în cea mai bună perioadă din an. Până prin octombrie, să ieşi la o terasă în oraşul vechi va fi o adevărată plăcere. Să te întâlneşti cu prietenii, să bei o bere, să mănânci ceva bun, să stai să priveşti forfota oraşului, ce poate fi mai ok?
Te-ar mai putea interesa: