7 Tipsuri prin care să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 Tipsuri prin care să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă

Una dintre vedetele lunii decembrie este cadoul. Fie că ești în căutarea unui cadou de Moș Nicolae sau a unui cadou de Moș Crăciun sau poate de Secret Santa, suntem convinși că ai o listă lungă de persoane dragi pe care vrei să le surprinzi cu daruri deosebite!

Ca să-ți ușurăm puțin munca, ne-am gândit să îți oferim câteva tipsuri despre cum să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă!

De ce să ții cont atunci când ești în căutarea unui cadou

  1. Transformați cadoul într-un eveniment în sine!cum

În loc să oferiți cadoul în forma sa clasică (împachetat în hârtie de cadou), optați pentru o sesiune de „vânătoare de cadouri”! Ascundeți darul și apelați la fel de fel de indicii presărate cu umor, prin care persoana în cauză să-l găsească.

  1. Faceți o listă de acasă!

Înainte să plecați efectiv în căutarea cadoului perferct, faceți o listă cu lucrurile de care o persoană e interesată și care o definesc. Ai în vedere ca lista să fie destul de lungă. Spre exemplu, scrie timp de 2-3 minute toate lucrurile care-ți trec prin minte. E un fel de brainstorming, iar exercițiul te va ajuta poate să combini unele opțiuni sau te vor duce la o altă idee mai cool despre cum să arate cadoul tău.

  1. Ține cont și de experiențele recente ale persoanei în cauză!

În acest mod, vei fi sigur că vei oferi un cadou nu doar interesant, ci și plăcut, util! Spre exemplu, știi că amica ta și-a pierdut de curând mănușile preferate de piele! Probabil ar fi încântată să primească altele. Sau știi că prietenul tău a avut o perioadă super aglomerată și e obosit, stresat sau încordat! Cred că i-ar pica la țanc un voucher pentru o sesiune de masaj…

  1. Fă ceva muncă de cercetare!

Dacă ideile anterioare nu ți-au fost utile, trage puțin cu ochiul. Spre exemplu, interesează-te ce site-uri online urmărește persoana în cauză și ce obiecte are în wishlist. În acest mod mergi la sigur. Poate găsești ceva indicii și pe Facebook, urmărind chestiile la care a dat like de curând.

  1. Include și o părticică din tine în acel cadou!

Adică personalizează cadoul! Scrie versurile unei melodii pe care ați trăit împreună experiențe frumoase! Sau desenează ceva funny sau fii mai sentimental(ă) și fă o declarație. Sau personalizează o cană, un tricou, etc. Sigur îți vine o idee de genul. 😀

  1. Îmbracă-ți cadoul în umor!

E super cool ca darul tău să facă pe o persoană să râdă. Spre exemplu, ai un prieten căruia îi plac cartofi? Cumpără-i 20 de kg de cartofi! :))

  1. Fă o faptă bună!

Dacă de exemplu pe lista ta se află și o persoană care are cu adevărat nevoie, lasă umorul mai deoparte și oferă-i ceva cu adevărat folositor.

Sau, și mai bine, pe lângă cadourile pentru persoanele dragi ție, caută o cauză în care crezi cu adevărat și donează pentru aceasta! La urma urmei, nu ăsta este spiritul Crăciunului?
Te-ar mai putea interesa: