7 târguri de Crăciun, din capitală, pe care să nu le ratezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 târguri de Crăciun, din capitală, pe care să nu le ratezi

Ești în căutarea unui cadou de sărbători sau pur și simplu vrei să savurezi din plind atmosfera de Crăciun? Atunci îți recomandăm să treci pragul următoarelor târguri de Crăciun, ce se desfășoară în capitală în luna decembrie!

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, concerte și spectacole tradiționale românești și campania umanitară „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!”, în care oamenii sunt încurajați să doneze cărți și jucării pentru copiii aflați în dificultate.

În cadrul târgului vor fi disponibile numeroase atracții, pentru toate vârstele: cel mai mare Patinoar dedicat exclusiv copiilor, iar în weekend se desfășoară mini spectacole pe gheață; scenă cu multe programe artistice, pe care vor evolua soliști vocali, instrumentiști din orchestra noastră, copiii de la Atelierele ”Micul Artist” și corurile Cantus Mundi; Târg cu mâncăruri și băuturi de sezon, mai ales fierbinți, desigur, dar și ”Atelierele lui Moș Crăciun” – de făcut decorațiuni, de pictat, de colorat, de scris scrisori lui Moș Crăciun, etc. -, plus un loc special ”Games Room” / ”Camera de Joacă”.

La Târgul Cadourilor de Crăciun de la Romexpo vei regăsi idei inedite de cadouri, dulciuri, delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare, bijuterii, genţi, încălţăminte, cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor.

Program de vizitare: 6 – 9 decembrie: 10:00 – 19:00; 10 decembrie: 10:00 – 18:00.

În acest an, Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă oaspeții timp de 3 zile cu cadouri și decorațiuni unice de Crăciun. Târgul își deschide porțile pe 8 decembrie, iar vizitatorii vor fi încântați în fiecare seară cu momente speciale și multe surprize. Atmosfera de basm va fi construită prin concerte live în jurul bradului. Pret bilet intrare: 15 lei/persoană.

Un Târg de Crăciun prietenos și cochet, cu lucruri de calitate, de la care să pleci cu cadouri originale și utile pentru majoritatea prietenilor tăi? Checked! Un loc confortabil și neaglomerat, în care să poți decide pe îndelete ce lucruri îți plac și ce cadou ar aduce mai multă bucurie celor dragi? Checked too!

Iată ce te așteaptă aici:

  • Shopping alternativ cu 50 dintre cei mai fun noi creatori romani
  • Brunch & Coffee de weekend
  • Ciocolată, muffins, bomboane și macaroons
  • Henna, tatuaje temporare și selfies cu fetele

+ Muzică bună, cadouri surpriză, stat la povești si tot ce mai trebuie pentru un weekend memorabil.

De la haine, decorațiuni și accesorii, obiecte create de designeri români și bijuterii altfel, până la obiecte lucrate manual și delicatese pentru gurmanzi, târgul de Crăciun de la ARCUB poate fi vizitat zilnic, în perioada 12 – 22 decembrie, între orele 12.00 și 22.00. ALT.CRĂCIUN oferă ocazia fiecărui vizitator să se delecteze cu muzică live, vin fiert cu aromă de scorțișoară, ciocolată caldă, și multă voie bună.
Te-ar mai putea interesa: