7 locuri în care își dorește să o săruți, în afară de buze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 locuri în care își dorește să o săruți, în afară de buze

Femeilor le place sărutul pentru că reprezintă un act emoțional intim, afirmă psihologul Jill Weber, potrivit informațiilor de pe Men’s Health.

Totuși, dacă îți dorești să vă apropiați mai mult în calitate de cuplu, încearcă să îi oferi sărutări suave și în alte locuri, în afară de buze.

  • Pe ceafă

Gâtul este o zonă vulnerabilă pentru multe dintre femei. Testează și dacă partenera ta intră în această categorie și sărut-o ușor la baza părului, ca să o înnebunești.

  • Pe partea inferioară a spatelui

Aici își au originea toate nervurile pentru organele genitale, declară speialistul Jennifer Landa pentru Men’s Health. Astfel, masajul și sărutările reprezintă metode excelente pentru a stimula zona.

  • Pe frunte

Este locul în care orice femeie dorește să fie sărutată, sugerând protecție. Sigur, că nu e un gest pe care să-l faci în dormitor, însă ajunși seara acasă după o zi lungă de lucru, ce și-ar putea dori mai mult decât o îmbrățișare caldă și un astfel de sărut?

  • Pe degete

Vârfurile degetelor au o mare concentrație de terminații nervoase, fiind sensibile la orice gest, de la un simplu sărut, până la un supt mai îndelungat.

„Când îi sugi sau îi lingi degetele, aceasta își face o idee despre abilitățile tale orale și își imaginează cum ar putea fi când îi sugi și îi lingi alte zone mai intime”, susține Dr. Landa.

  • Pe sfârcuri

„Suptul sfârcurilor eliberează hormonul oxitocină, numită hormonul dragostei, pentru că ajută oamenii să se simtă mai conectați”, susține Landa. De asemenea, pentru multe dintre femei stimularea sfârcurilor va trimite un impuls direct la clitoris. Nu neglija nici restul sânului!

  • Pe urechi

Combină sărutul în această zonă cu șoptitul unor vorbe dulci și vei da lovitura! O vei trimite direct în al nouălea cer. Poți să te joci cu lobul sau poți să-i oferi sărutări suave și mângâieri cu buzele pe toată suprafața urechii.

  • Pe clitoris

Odată ce ai „aterizat” aici, ai ajuns la punctul fără întoarcere. Se pare că există peste 8.000 de teminații nervoase doar în clitoris, comparativ cu doar 4.000 în penis, în cazul bărbaților.

 
Te-ar mai putea interesa: