6 locuri în care să călătorești în luna aprilie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

6 locuri în care să călătorești în luna aprilie

Orice perioadă din an este excelentă pentru o vacanță. Ideea este să alegi destinațiile potrivite pentru acea dată. Uite câteva locuri tocmai bune de vizitat în luna aprilie!

  1. Kyoto, Japonia

Sezonul Sakura durează doar câteva săptămâni de obicei, începând cu primele zile din aprilie, și reprezentând pentru localnici o modalitate de sărbătorire a sosirii a primăverii. Pretutindeni în Kyoto, explozia de cirește servește ca un fundal tehnicolor pentru o varietate de activități.

Kyoto

  1. Bogota, Columbia

Cu cartierele sale sotisficate și viața de noapte vibrantă, vioaia capitală columbiană reprezintă o destinație perfectă de vacanță pentru mijlocul primăverii. Atunci când nu savurezi priveliștile fabuloase dintr-o cameră de la etajele superioare de la W Bogota, poți explora la pas vecinitățile, bucurându-te de cocktailuri interesante de la Salvo Patria sau de o noapte memorabilă de salsa la Mesa Franca.

  1. Baltimore, Maryland

Un festival de artă interactivă luminează Coasta de Est în această lună, când Light City ajunge la Baltimore, capitala cool a Maryland. Pentru o perioadă de 2 săptămâni, orașul va găzdui concerte gratuite, expoziții și instalații luminoase în aer liber.

  1. Clearwater, Florida

Dacă vă tentează o vacanță de primăvară în Florida, destinația nu e Miami, ci Clearwater.  În fiecare an, în perioada 13-22 aprilie, aici are loc un festival unde se reunesc 11 dintre cei mai bun sculptori de nisip din lume, în încercarea de a crea opere spectaculoase, de la turnuri și animale mitice, până la sate mici, toate realizate exclusiv din nisip.

Clearwater

  1. Sorrento, Italia

Sorrento este uimitor de frumoas oricând pe parcursul anului, dar este cu siguranță mai ușor să experimentați orașul de pe stâncă și toate satele înconjurătoare, înainte de căldura verii și năvălirea mulțimilor de turiști. Puteți explora plajele mici, stâncoase care mărginesc orașul, vă puteți bucura de miroul de iasomie sau puteți gusta câteva dintre cele mai cunoscute limoncello din regiune.

  1. Paris, Franța

Este o fabuloasă perioadă a anului pentru a vă afla în capitala chic din Europa – și ce mod mai bun de a sărbători culorile primăverii decât la un târg de artă? Evenimentul anual Art Paris scoate în evidență artiști contemporani precum Shepard Fairey și Philippe Favier, alături de alți creatori, ceva mai obscuri, din cele mai bine de 20 de țări europene. Expoziția se desfășoară în interiorul clădirii Grand Palais, o clădire Beaux Arts datând din 1897, care are un acoperiș arcuit din sticlă și oțel, care amintește de Crystal Palace din Londra din aceeași epocă.
Te-ar mai putea interesa: