5 sporturi care îmbunătățesc viața sexuală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 sporturi care îmbunătățesc viața sexuală

Nu mai este niciun secret că exercițiile fizice îmbunătățesc starea de spirit, starea generală de sănătate și, nu în ultimul rând, viața sexuală, prin creșterea poftei de sex.

Așa că dacă încă nu faci ceva în această direcție, este momentul să începi! Iată 5 tipuri de activități sportive, ceva mai diferite și interesante, care îți vor propulsa viața sexuală pe cele mai înalte culmi! Mai mult, odată ce te-ai apucat de ele, sigur nu îți va mai veni să renunți.

  1. Dansul la bară

Această activitate a depășit sfera dansatorilor exotici și poate fi practicată fără probleme ca orice altă modalitate de a face sport. Și la noi se găsesc o mulțime de studiouri și săli de sport, care oferă lecții de astfel de dans.

Mai mult, potrivit health.com, psihologii și terapeuții recomandă dansul la bară femeilor cu un libidou scăzut.

  1. Lecții de salsa

Cuceriți ringul de dans cu aceste lecții de salsa și ardeți 200 de calorii în jumătate de oră. Nu contează că nu ai mai dansat până acum, există lecții de salsa pentru toate nivelurile.

Pentru a face lucrurile și mai interesante, propune-i partenerul să te însoțească și să luați lecții de cuplu. Studiile arată că partenerii care încearcă ceva nou împreună beneficiază de avantaje mari atât în ceea ce privește viața sexuală, cât și în alte direcții.

  1. Dansul din buric

Sună interesant mesajul dansurilor din Orientul Mijlociu: ne iubim corpul, orice ar fi. Deci, nu ezita să îți pui un costum specific și începe să-ți unduiești formele, dezinvoltă. Există numeroase școli și cluburi sportive care predau acest dans, cu ajutorul căruia poți topi până la 350 de calorii pe oră. Mai mult, acele persoane care nu se simt confortabil să descopere beneficiile dansului la bară, pot practica dansul din buric ca alternativă.

  1. Zumba

Această „nebunie” de dans columbian a cucerit repede toate continentele. Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Sunt incluse și exerciții de squat și streching.

Vestea bună e că acest sport nu este unul competitiv și oferă sprijin multor femei.

  1. Hula-Hooping

Nu este un sport doar pentru copii. Este suficient să înveți mișcările de bază de rulare a cercurilor pe abdomen, picioare și brațe, după care să desfășori antrenamente de câte 30 de minute, care te vor ajuta să arzi până la 250 de calorii.

Mai mult, este un sport care ne îmbunătățește imaginea despre propriul corp, lucru care ne poate determina să fim mai interesați de activități fizice și senzuale.

 
Te-ar mai putea interesa: