5 sfaturi prietenești antimahmureală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 sfaturi prietenești antimahmureală

Prieteni trebuie să vă spun că am făcut-o lată weekend-ul ăsta. M-am întâlnit cu niște tovarasi în pub-ul preferat, am depănat amintiri și ne-am cam matolit. Pe moment a fost fain, ne-am simțit bine, însă acum parcă am ceva regrete. Mă rog, asta e, tinerețe, tovarasi, fericiri și un pahar, ca să fie cu noroc:)

De ceva vreme încerc să fac ceva ca să ma pot apuca de treabă, ba chiar am ajuns să caut sfaturi antimahmureală, pentru că altfel nu mă văd ieșit din situația asta. Și, pentru că-mi sunteți dragi, și știu că suntem cumva din aceeași gașcă, cu aceleași obiceiuri, mă gândesc că v-ar prinde bine și vouă să știți cam care sunt cele mai uzuale și cu efecte imediate.

1. Sexul

Bărbații care au experiențe cu astfel de situații spun că sexul este la fel de bun împotriva mahmurelii, cum este împotriva gripei. Sunt sigur că știi treaba aia cu pastila săracului. La final, să nu alegi mult lăudata țigară de după, de preferat ar fi să bei o cafea tare sau o băutură pentru sportivi.

2. Ciocolata

Afrodisiac și aliment minunat împotriva alcoolului consumat în exces. Specialiștii susțin că ciocolata are efecte pozitive asupra impulsurilor nervoase, debusolate puțin, și ele, de aburii alcoolului.

3. Apă multă și rece

Nu știi dacă ai aflat, dar starea asta păcătoasă persistă și din cauza dezhidratării. Este bine să consumi cât mai multă apă în dimineața de după ospăț, lichidul vital trezește toate celulele, dar și pe noi din mahmureală.

4. Zeama de varză

De ce crezi că există ciorba de potroace… Da, da, tocmai pentru asta, alungă mahmureala în doi timpi și trei mișcări. Un înlocuitor foarte bun este zeama de varză, consumată în stare pură, te scoală din morți, vorba unui prieten de-al meu.

5. Milkshake de banane cu lapte și miere

Cel mai… domestic remediu este milkshake-ul pe care, cu siguranță, ți-l pregătea și mama când erai mai mic pentru multitudinea de vitamine pe care le are. O banana, un pahar de lapte și două lingurițe de miere, puse în blender, și într-un minut băutura minune va fi gata. Este bine de știut că laptele te rehidratează și reduce activitatea gastrică, mierea restabilește nivelul de zahăr din corp, iar bananele calmează stomacul.

Cunosti si alte remedii? Imparte-le cu fratii tai de suferinta!

 

 

Foto: www.mirror.co.uk
Te-ar mai putea interesa: