5 preparate culinare ciudate care vor deveni trend în 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 preparate culinare ciudate care vor deveni trend în 2018

Predicțiile în materie de trenduri pentru 2018 deja au început, așa că haideți să ne amuzăm și să ne minunăm cu privire la prognoza despre preparatele culinare ce vor deveni trend în 2018!

  • Cafea infuzată cu ciuperci

Anumite soiuri de ciuperci sunt folosite de mult timp în suplimentele alimentare pentru a susține sistemul imunitar sau pentru a crește nivelurile de antioxidanți. Anul viitor, se așteaptă ca unele soiuri de ciuperci cum ar fi reishi, chaga și cordyceps, să fie utilizate pentru a infuza cafeaua, ciocolata, ciorba și ceaiul, fiind comercializate ca o modalitate de promovare a sănătății. Pe lângă faptul că vor fi utilizate în mâncare și băuturi, ciupercile vor fi folosite din ce în ce mai mult în linii de săpunuri și îngrijire a părului, potrivit Food Wholes.

  • Produse pe bază de plante

În timp ce tot mai mulți oameni agreează dietele bazate pe plante, industria tehnologică face tot posibilul să găsească moduri prin care să creeze produse cu gust identic cu al cărnii. Așteptați-vă, deci, la tot mai multe alimente cum ar fi burgerii vegetarieni „în sânge”. Inovațiile includ sushi care conține roșii în loc de ton și deserturi fără lapte, însă cu o textura cremoasă, obținută prin prelucrarea științifică a nucii.

  • Resturile de legume vor fi reciclate

2018 va fi anul în care renunțați să mai aruncați diverse părți din legume și fructe, considerate până în prezent gunoi. Spre exemplu, ce spui dacă în loc să arunci coaja de pepene verde, o bagi la murat?

  • E vremea super pudrelor

E posibil să fi încercat până acum prafuri de proteină, mai ales dacă ești genul care mergi la sală și ai grijă la alimentație… În 2018, vor fi în trend prafurile obținute din spirulină, varză kale, rădăcini sau ierburi. Whole Foods spune că anul viitor va avea loc o creștere a consumului băuturilor pe bază de turmeric. De asemenea, pudrele precum matcha, cacao și rădăcina maca vor fi tot mai mult incluse în băuturi.

  • Anumite arome florale capătă teren

Whole Foods prezice o creștere a aromelor de hibiscus și trandafir, printre alte inspirații botanice.

Alte tendințe alimentare în topul realizat de Whole Foods, includ mai multă transperență din partea companiilor, privind originea alimentelor; o creștere a gradului de utilizare a mirodeniilor și ingredientelor din Orientul Mijlociu: mai multe gustări expandate; tacos netradițional și un boom în consumul de apă minerală.
Te-ar mai putea interesa: