5 motive pentru care să faci mai des sex dimineața, potrivit experților

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 motive pentru care să faci mai des sex dimineața, potrivit experților

Probabil și tu faci parte din categoria persoanelor care urăsc momentul în care alarma sună dimineața… dar dacă după acest moment, ar urma câteva momente intime cu partenerul? Nu-i așa că deja lucrurile arată mai bine? 😀

Iată câteva motive pentru care să faci mai des sex dimineața!

  1. Ești odihnit

Ca oricine care a făcut sex în diferite momente ale zilei și în diverse stări, știe că un orgasm nu prea apare atunci când ești obosit sau tensionat.

Excitarea apare de cele mai multe ori atunci când ești relaxat și ai mintea limpede. Mai mult, dimineața contextul este deja creat: tu și partenerul stați împreună comod în pat, astfel că ar trebui să profitați de acest lucru!

  1. Hormonii lui o „iau razna”

Este foarte probabil ca un bărbat să „funcționeze” mai bine într-o dimineață de joi, decât într-o seară de sâmbătă. Asta se întâmplă deoarece bărbații produc în mod natural mai mult testosteron dimineața. Deci, există șanse mai mari ca apetitul sexual și libidoul să fie mai crescute în prima parte a zilei.

  1. Creierul încă nu funcționează la capacitate maximă

În primele momente ale dimineții, după ce deschidem ochii, ne simțim încă somnoroși, iar creierul este puțin „amețit”. Este o bună oportunitate să profităm de faptul că mintea nu ne este invadată de sutele de griji cotidiene, și să ne cuibărim în brațele partenerului.

Deci, data viitoare când vă treziți și luați involuntar telefonul pentru a verifica e-mailul de lucru în pat, nu faceți asta. Acordați-vă câteva minute de conectare cu partenerul, înainte ca responsabilitățile zilei să înceapă să vă consume.

  1. Începi ziua cu un zâmbet

Nu-i așa că îți surâde să-ți începi ziua cu un orgasm? Acesta determină eliberarea oxitocinei, cunoscută și sub denumirea de hormonul fericirii și al atașamentului.

Sigur că eliberarea acestui hormon este oricând binevenită, însă, dacă se-ntâmplă în  prima parte a zilei, vei avea siguranța că începi ziua cu un vibe pozitiv.

  1. Scapi de rutina sexuală

Există această idee puternic înrădăcinată, potrivit căreia sexul este o activitate de noapte. Total greșit, consideră experții, mai ales că partenerii au programe diferite și/sau obositoare pe parcursul zilei.

Este important să fim conștienți că în orice moment putem adăuga ingrediente noi relației de cuplu, astfel că nu ar fi rău să încerci să spargi rutina, făcând sex de dimineață.

 
Te-ar mai putea interesa: