5 modalități prin care să-i stârnești apetitul pentru sex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 modalități prin care să-i stârnești apetitul pentru sex

Vrem, nu vrem să recunoaștem, ne place sau nu, bărbații sunt aceia care inițiază cel mai adesea o partidă de sex. În astfel de condiții, au nevoie de diverse „tertipuri” pentru a trezi apetitul pentru sex al partenerei.

Dacă vă regăsiți în această situație, există câteva metode la care puteți să apelați, pentru a stârni dorința sexuală a partenerii!

Cum să stârnești apetitul pentru sex al partenerei

  • Nu evita tacticile clasice! 75% dintre femei consideră că sărutul le ajută să capete o dispoziție romantică, în timp ce 61% dintre femei consideră că și o îmbrățișare este suficientă. Procentele ne arată că prin sărut șansele sunt mai mari, asta din cauză că acesta nu reprezintă doar un gest emoțional, el consolidând și intimitatea. Sigur că aici nu ne referim doar la sărutul pe gură… nu ezita să o săruți în părți ceva mai intime, acolo unde știi că îi place cel mai mult.
  • Surprinde-o cu o cină romantică! E adevărat că nu toate femeile se topesc dacă le inviți la o cină romantică, însă, potrivit menshealth.com, cercetările arată că în aproximativ 50% dintre cazuri, femeilor le este stârnită dorința sexuală cu o cină romantică. Ideal ar fi ca cina să fie pregătită chiar de tine, chiar dacă optezi pentru un preparat simplu. În acest mod îi arăți că ești dispus să-ți dedici timpul pregătind ceva frumos pentru ea. Sigur îi vei trezi cele mai frumoase sentimente și apetitul pentru sex, desigur!
  • Și vorbitul „dirty” are efectul lui! Potrivit cercetărilor, acesta funcționează în peste 30% dintre cazuri. Dacă știi că pe iubita ta o incită să apelezi la acest truc, nu ezita să îl pui în aplicare. Sigur că trebuie să ai în vedere ce insinuări îi plac, ce limbaj „codificat” utilizați în astfel de situații.
  • Jucăriile sexuale pot fi o soluție de asemenea! Dacă deja ați depășit anumite limite ale timidității, jucăriile sexuale pot juca un rol fabulos în perioada de preludiu. Cel puțin asta declară 27% dintre femei.
  • Fă-o să se simtă dorită și sexy! Deși nu e nevoie de vreo ținută, 25% dintre femei afirmă că atunci când îmbracă o lenjerie sau o ținută sexy, apetitul pentru sex este declanșat. Deci dacă vreți să vă faceți o surpriză plăcută amândurora, nu ezita să-ți surprinzi iubita cu o astfel de achiziție. Sau măcar complimenteaz-o ori de câte ori îmbracă ceva sexy!
Te-ar mai putea interesa: