5 filme pe care să nu le ratezi Crăciunul acesta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 filme pe care să nu le ratezi Crăciunul acesta

Ce-ar fi sărbătorile de iarnă, fără acele momente în care te cuibărești în brațele cuiva drag și vă bucurați împreună de cele mai frumoase povești în spiritul Crăciunului? Pentru că noi ne putem imagina, vă recomandăm 5 filme pe care să nu le ratați Crăciunul acesta!

  • The Spirit of Christmas (2015)

Kate, o avocată îngropată în muncă, are la dispoziție 3 săptămâni pentru a evalua și a vinde un hotel despre care se crede că e bântuit. Managerul necooperant susține că spiritul care locuiește acolo nu va aproba. Încăpățânata Kate nu se dă bătută, mai ales că promovarea ei depinde de acest lucru. Astfel, aceasta decide să rămână câteva nopți la hotel, perioadă în care interacționează tot mai mult cu fantoma. Modul în care aceștia doi comunică se transformă într-o savuroasă poveste romantică, în contextul sărbătorilor de iarnă.

  • The Holiday (2006)

Un mix savuros între comedie și romantism. Două femei, Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet), plictisite de viața lor, se întâlnesc pe internet și decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum una locuiește în Statele Unite, iar cealaltă în Anglia, schimbarea e suficientă ca să le dea viețile peste cap. Și cum Nancy Meyers rămâne Nancy Meyer, Amanda și Iris întâlnesc fiecare un bărbat, în această poveste plină de optimism. Rolurile celor doi pretendenți sunt interpretate de Jude Law și Jack Black.

  • Elf (2003)

Lansat în anul 2003, acest film și-a câștigat repede locul printre filmele clasice, numai bune de vizionat în preajma sărbătorilor.

Acesta ne prezintă povestea lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moș Crăciun și se trezește din întâmplare la Polul Nord! „Cariera” de spiriduș nu i se potrivește întru totul deorece el crește de trei ori mai mare decât un spiriduș normal. Atunci când își dă seama că nu se poate adapta în lumea spiridușilor, Buddy hotărăște să plece la New York pentru a-și găsi adevărata familie și să readucă sărbătoarea Crăciunului în conștiința celor ce nu vor să mai creadă în existența Moșului.

  • The Santa Clause (1994)

Tim Allen este Scott Calvin, un tată divorțat care are relații destul de dificile cu fiul său Charlie (Eric Lloyd) până când soarta îl transformă în… Moș Crăciun. Adevăratul Moș cade de pe acoperiș, iar Scott îmbracă hainele moșului. Cât ai clipi, el și fiul său ajung la Polul Nord unde-l întâlnesc pe Bernard (David Krumholtz), spiridușul care-i spune că există o „clauză contractuală” care stipulează că cel ce îmbracă haina lui Moș Crăciun capătă toate responsabilitățile acestuia. Scott nu este încântat de subita schimbare de profesie, dar Charlie este fericit.

  • White Christmas (1954)

Un Crăciun Deosebit este o adevărată comoară de piese clasice Irving Berlin, printre care “Count Your Blessings Instead of Sheep”, “Sisters”, “Blue Skies” și îndrăgita melodie de sărbători “White Christmas”. Două nume de mare talent din lumea cântecului și dansului (Bing Crosby și Danny Kaye) își unesc eforturile după război, pentru a deveni una dintre cele mai căutate echipe din showbiz. Într-o iarnă, lor li se alătură două surori (Rosemary Clooney și Vera-Ellen), plecând spre Vermont ca să petreacă un Crăciun alb, plin de zăpadă. Desigur, există distracția de rigoare cu doamnele, dar adevărata aventură începe când Crosby și Kaye descoperă că hanul este condus chiar de fostul lor general din armată, care acum are probleme financiare. Urmează o adevărată poveste de vis…

 
Te-ar mai putea interesa: