5 dintre cele mai romantice hoteluri din lume

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 dintre cele mai romantice hoteluri din lume

Travel and Leisure a realizat un sondaj, cu scopul de a descoperi cele mai romantice hoteluri din lume. Iată câteva dintre hotelurile care s-au aflat în fruntea clasamentului!

  • Four Seasons Resort Koh Samui, Thailanda

De la deschiderea cu un deceniu în urmă, pe coasta deluroasă a peninsulei Laem Yai din Thailanda, Four Seasons Resort Koh Samui a acompaniat zeci de propuneri de căsătorie. „Nu am avut niciodată pe nimeni să spună „nu” la întrebare”, a declarat managerul serviciilor de conferințe, Worawan Grongthong, pentru T + L. „Trebuie să existe ceva în aer”.

Cititorii T + L sunt de acord și apreciază stațiunea pentru activitățile impresionante de cuplu: masaje la apus, cină romantică pe malul mării sau excursii private cu Minor Affair, iahtul proprietății.

  • Brando, Tahiti, Polinezia Franceză

Cuplurile din întreaga lume vin aici penru un sejur ultra-romantic într-una dintre cele 35 de vile, fiecare cu o piscină privată. Cine la lumina torțelor sub cerul liber și plimbări retrase pe plajă sunt câteva dintre activitățile normale de aici, determinând Brando să obțină un scor perfect pentru romantism în sondajul realizat de travelandleisure.com din acest an.

  • Londolozi, Africa de Sud

Pentru început, vizitarea faunei sălbatice este sublimă. De asemenea, restaurant premiat cu stele Michelin și spațiile de cazare superbe au contribuit la clasarea lui Londolozi în topul celor mai romantic hoteluri din lume.

Cuplurile ar trebui să opteze pentru tabăra ultra-exclusivistă Granite Suites, cu piscine private și locație îndepărtată, alături de o excursie pe o insulă cu stânci de granit.

  • Cala de Mar Resort & Spa Ixtapa, Mexic

Există 54 de apartamente la Cala de Mar Resort & Spa Ixtapa, dar datorită design-ului ingenios al stațiunii mexicane, nu veți ști asta. Camerele sunt amplasate în „cascadă” și dețin terase în aer liber cu vedere la Oceanul Pacific, cu piscine retrase la „marginea infinitului”, departe de ochii curioși ai celorlalți oaspeți!

  • Petit St. Vincent, St. Vincent și Grenadine

Fără Wi-Fi, telefoane sau TV, Petit ST. Vincent demonstrează că peisajele din Caraibe, întrec fără doar și poate, activități precum grătarele sau serile în compania Netflix.

Stațiunea low-tech obligă oamenii să trăiască fiecare moment. Și când te trezești într-o căsuță din piatră cu uși de sticlă glisante, din podea până-n tavan, această provocare nu mai pare deloc una dificilă.

Topul complet al celor mai romantice hoteluri de lume, realizat de Travel and Leisure în acest an, este disponibil AICI.
Te-ar mai putea interesa: