5 cele mai scarboase sucuri din lume

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 cele mai scarboase sucuri din lume

Incepem saptamana in forta si ne oprim asupra unui subiect care are menirea sa ne inghete sangele in vene. Stii care sunt 5 cele mai scarboase sucuri din lume?

Imi vine greu sa cred ca te-ar fi interesat pana acum sa afli chestia asta, dar daca eu le-am gasit, ma gandesc ca ar fi frumos sa le impartasesc si cu tine, Doamne fereste, sa stii de ce sa te feresti.

De la nume pana la compozitie, produsele despre care vom vorbi in continuare ne baga in sperieti. Cum naiba sa bei suc cu aroma de curcan si sos sau Pepsi cu aroma de fasole verde si castravete. A, stai, astea sunt numai 2 exemple, sa vezi ce urmeaza!

Suc cu aroma de curcan si sos

Hai ca am rezolvat-o si cu mancarea traditionala. Acum avem 2 intr-unul, si suc si mancarica de curcan cu sos. Bautura carbogazoasa a fost inventata de americani, de cine altcineva, pentru a onora Ziua Recunostintei. Cei care au consumat-o, sunt si nebunii din acestia, au spus ca mirosul este puternic, iar la capitolul gust lucrurile sunt de-a dreptul dizgratioase.

Suc cu aroma de bacon

Din aceeasi categorie, dar parca si mai si face parte si sucul cu aroma de bacon. De productia acestui “monstrulet” alimentar s-a ocupat Jones Soda Company, o companie care are ca obiect de activitate lansarea multor feluri de produse cu aroma de sunca. Culmea este ca acest suc are si recomandari de folosinta. Cica trebuie servit alaturi de mese bogate, in care se serveste curcan. Ioiii, ce ficat trebuie sa ai?

Pepsi cu gust de fasole rosie si castravete

Daca-ti spun ca acesta este un sortiment ultra/mega cautat in Japonia o sa ma crezi? Ei, bine, asa este. Japonezii lovesc din nou… De aceasta data, lovesc cu pasiunea de a consuma pepsi cu gust de fasole si castravete.

Suc cu aroma de varza de Bruxelles

Suc cu aroma de varza de Bruxelles combinat cu unul dintre cele mai scumpe vinuri, Chardonnay. Cum sa infaptuiesti asemenea supliciu gastronomic? Nu se stie cum si in ce fel, cert este ca aceasta este recomandarea producatorilor minunatei bauturi carbogazoase.

Pepsi cu gust de iaurt

Nu puteam sa nu incheiem cu o noua isprava a poporului japonez. Cei mai inventivi dintre ei s-au gandit, prin 2009, sa dea lovitura in materie de arome. Dupa un brainstorming serios au ajuns la concluzia ca trebuie sa produca Pepsi cu aroma de iaurt. Nu, nu au vrut sa faca un genocid, pur si simplu se plictiseau, probabil. Supriza sau nu, la ei aceasta bautura a avut mega succes. Sa le fie de bine!
Te-ar mai putea interesa: