5 Ani. Trinity sărbătorește ca în basme

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 Ani. Trinity sărbătorește ca în basme

Trinity Colege, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de distracţie din Centrul Vechi, împlineşte în aceste zile 5 ani de la lansare. Şi ca în fiecare an, de ziua lor, au ales să sărbătorească într-un mod original, în ton cu atmosfera specială pe care numai în Trinity Colege o întîlneşti.

Cum au trecut cinci ani de poveste, au ales drept temă una dintre cele mai cunoscute poveşti româneşti, pe care au rebranduit-o cu titlul “Punguţa cu… 5 bani”.

Şi, pentru a avea timp să ciocnească cu toţi fanii Trinity, cei care le-au trecut pragul în aceşti ani, au decis să petreacă ca-n poveşti, adică trei zile şi trei nopţi, între 11 şi 13 Decembrie.

Am încercat să aflăm mai multe despre “Povestea cu 5 bani”, dar prietenii noştri ţin secretul cu sfiinţenie. Ca orice poveste, se anunţă plină de surprize şi, bineînţeles, cu happy-end.

Suntem siguri că, la fel ca la toate party-urile de poveste din Trinity, vom fi întâmpinaţi cu muzică bună, preţuri excelente şi o atmosferă pe măsură. Vom asculta şi dansa cele mai tari hituri ale anilor ‘70-‘80-‘90, alături de oamenii cool care vin de ani de zile într-unul dintre cele mai cunoscute pub-uri din Centrul Vechi.

Noi vom fi acolo pentru că vrem să promovăm localurile care duc mai departe faima Centrului Vechi, cea mai tare zonă de distracţie din România.

Şi, ca să fim în ton cu ideea, am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea aşa. Şi vă vom mai arăta/cum a fost petrecerea/ atunci când ne vom vedea. La Trinity College, de pe Şelari 9-11.

La Mulți Ani!