4 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le cunoasă despre sânii unei femei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

4 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le cunoasă despre sânii unei femei

Nu cred că este nevoie de vreo dovadă științifică pentru a confirma că sânii unei femei reprezintă o sursă de atracție pentru orice bărbat. Și totuși acestea există din plin!

De exemplu, un studiu al Universității din Nebraska-Lincoln a constatat că bărbații petrec cel mai mult timp pentru a se holba la sânii unei femei, comparativ cu orice altă parte a corpului ei.

Și totuși, nu există vreun studiu care să susțină că doar holbatul ar aduce vreun beneficiu într-o astfel de situație. Astfel, pentru a trece la următorul pas, nu strică să ai în vedere câteva aspecte privind sânii unei femei.

  1. Dimensiunea lor poate fluctua!

Potrivit Institutului Național de Sănătate din America, nivelurile hormonilor progesteron și prolactină cresc cu aproximativ o săptămână sau două, înainte de menstruația unei femei. Acest lucru determină retenția de mai multă apă și creșterea țesutului mamar și a glandelor de lapte, deci și dimensiunea la sutien.

În unele dintre cazuri, creșterea e atât de mare, încât, în această perioadă, este necesar un număr mai mare la cupa de la sutien.

De asemenea, este important să aveți în vedere următorul lucru: înainte de menstruație, sânii sunt mai sensibili, iar stimularea poate fi mai dureroasă, scăzând gradul de excitare.

  1. Orgasmul mamar nu e un mit!

Potrivit Men’s Health, există mai multe cercetări care susțin acest lucru. Potrivit specialiștilor, în medie, atingerea orgasmului sânilor poate dura 20 de minute.

Tips: pentru a spori excitația, țineți un cub de gheață în gură, apoi puneți în aplicare toate tacticile știute.

  1. Nu vă concentrați doar pe punctul 0 al sânilor!

Aveți în vedere că toată suprafața sânilor este importantă, nu doar sfârcurile. De fapt, potrivit sursei citate, sfârcurile sunt zonele cel mai puțin sensibile la atingere.

De asemenea, cercetătorii austriecii au descoperit că partea cea mai sensibilă din sân, este cea superioară, apoi areolele (partea închisă la culoare din jurul sfârcurilor).

Ideea este că nu trebuie să vă concentrați doar pe o anumită arie. Cu cât atenția este distribuită în mod egal, cu atât mai bine.

  1. Unul dintre sâni poate fi mai mare!

Aproximativ un sfert din femeile de pe planetă, au unul dintre sâni mai mare decât celălalt.

Pentru aproximativ 65% din femeile cu asimetrie de sân, stânga domină. Totodată, un studiu turcesc sugerează că partea stângă a corpului are o hipersensibilitate imună mai mare, factor care afectează hormoni precum estrogenul care controlează forma sânilor și mărimea acestora.

 
Te-ar mai putea interesa: