4 ani de The Drunken Lords: Les Elephants Bizarres LIVE la TDL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

 4 ani de The Drunken Lords: Les Elephants Bizarres LIVE la TDL

Dragii noștri, azi e sărbătoare mare la The Drunken Lords! Lorzii împlinesc 4 ani, iar cu această ocazie Elefanții vin să ne cânte și să ne încânte!

Hai și tu să facem dintr-o simplă seară de joi una cu adevărat memorabilă. Intrarea este liberă, muzica de cea mai bună calitate, băieții de la Les Elephants Bizarres vor încinge atmosfera, așa că n-ai nicio scuză să nu ni te alături.

De ce iubim The Drunken Lords

Muzică LIVE și Nonconformismul sunt cuvintele cheie. Odată ce-ai ajuns în Centrul Vechi și treci prin renumitul gang (Intr. Șelari), e inevitabil să nu-i treci pragul.

Fie că se întâmplă ziua și vrei să te relaxezi în pauza de masă într-un loc primitor și confortabil, fie că e seară și ți-ai propus să petreci într-un ritm energic până a doua zi, atmosfera de la The Drunken Lords este ideală indiferent de caz.

Mai mult decât atât, așa cum deja am subliniat, muzica live de calitate este una din condițiile primare pentru atmosfera mișto de la TDL! The Drunken Lords susține și promovează conceptul de live music îmbinându-l cu tematici atractive, astfel ca în serile de Miercuri și Joi asculți muzică la adevarata ei valoare. Vineri și Sâmbătă Lordul Dj electrizează atmosfera până în zori.

Totodată, petrecerile de aici urcă la un alt nivel, al spiritului liber și nonconformismului. Astfel, tabloul obișnuit al serilor la TDL surprinde petrecăreții dansând pe inconfundabilul culoar Drunken sau, de ce nu, pe masă sau pe bar, cu o bere sau un cocktail în mână.

Deci, indiferent de zi sau ocazie, The Drunken Lords ne așteaptă să îi scriem împreună povestea.

Lorzii cuceresc Vama Veche

Printre numeroasele moduri prin care Lorzii ne-au făcut ziua sau noaptea mai frumoasă, se numără și vestea potrivit căreia, începând cu această vară, Lorzii vor cuceri Vama Veche.

Ei bine, din vara aceasta, unul dintre cele mai renumite puburi din Centrul Vechi ne va deschide ușa și în Vamă. Aceeași atmosferă relaxantă, „electrizată” de muzica bună și aceiași oameni frumoși, doar că și într-un alt loc mai aproape de mare, de soare și de nisipul fin.

TDL si VV

TDL a devenit mai mult decât un simplu pub din Centrul Istoric, oferind de asemenea mai mult decât o noapte de simplă distracție.

Dacă încă nu i-ai trecut pragul, această seară este ocazia perfectă. Pe lângâ un party pe cinste și hiturile consacrate ale Elefanților, la TDL vei descoperi o comunitate, un grup de oamenii cool, deştepţi şi frumoşi, care sunt adepții petrecerilor nonconformiste într-un loc spectaculos, cu accente originale de pub şi bibliotecă, de salon londonez şi atmosferă mai ceva ca-n serile bune din Vamă.

Hai să facem istorie pe cele mai tari ritmuri muzicale, într-un spațiu în care biletul de intrare este bunul simț și cheful de distracție. Așa cum și sloganul party-ului de la acest party spune, haide la o NO LORDinary party!