3 semne ca vinul comandat nu e bun

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

3 semne ca vinul comandat nu e bun

Iti arde buza dupa un pahar de vin si abia astepti sa-l savurezi alaturi de felul tau preferat de mancare? Ai avut o zi teribila, insa gandul ca vei merge in Centrul Vechi la un pahar de vin sterge tot raul de peste zi? Bine, bine, dar ce te faci cand ti se pune in fata un pahar din vinul ala mult visat, dar parca are ceva si nu stii ce?

Sa fi schimbat reteta, sa fi umblat la continut, sa-l fi tinut in soare, nu stii exact ce este, insa ceva se intampla cu vinul tau preferat. Mai jos iti pun la dispozitie o lista cu 3 dintre cele mai importante semne care demonstreaza ca vinul pe care l-ai comandat nu este de cea mai buna calitate.

1. Vinul rosu are gust dulce

Ai comandat un vin sec, rosu, puternic si ai primit un vin rosu, sec, dupa cum scrie pe ambalaj, insa extrem de dulce. Vezi ca e stricat. Sigur sticla a fost expusa la o sursa de caldura care declanseaza automat procesul de incalzire al vinului.

2. Dopul nu e fixat foarte bine

Cand a venit chelnerul cu sticla de vin si a deschis-o in fata ta, parca ti s-a parut ca ceva nu e in ordine, s-a deschis foarte usor. Ai dreptate, refuz-o pe aceasta si cere o alta in loc pentru ca sigur continutul nu este cel pe care il cauti. Aceasta “micsorare” a dopului se intampla din cauza faptului ca sticla a fost expusa unor fluctuatii de temperatura.

3. Ai comandat vin si ai primit sampanie

Nu, nu, nu esti fericitul castigator al unei sticle de sampanie la pret de vin. Esti nefericitul castigator al unei sticle de vin care inca fermenteaza si dupa imbuteliere. Iti dai seama ca produsul din interior este imposibil de baut, nu?

 
Te-ar mai putea interesa: