3 pași simpli ca să arăți mai bine în fotografii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

3 pași simpli ca să arăți mai bine în fotografii

Zâmbetele ciudate, reținute și ochii holbați care privesc în gol, sunt principalii factori pentru care majoritatea persoanelor arată nașpa în fotografii.

Pentru a evita astfel să mai afișezi tot felul de versiuni ciudate ale tale, în poze, inspiră-te din recomandările pe care modelul internațional Andy Speer și, de asemenea, trainer de clasă mondială, le împărtășește pentru Men’s Health.

Selfie-uri bune (Sursa Men's Health)

Pasul 1:

Pentru a-ți evidenția trăsăturile masculine, fără să pară că încerci din răsputeri să faci asta, trage ușor de umeri. Îndreaptă-ți picioarele către cameră și deplasează-ți trunchiul, astfel încât umerii să fie înclinați cu 10-15 grade în afara liniei picioarelor. Acest lucru îți va oferi mai multă dimensiune, spune Speer.

Pasul 2

Ține bărbia în jos. Dacă îți ridici bărbia sau te uiți drept la aparatul de fotografiat, este posibil să arăți lumii o vedere perfectă asupra interiorului nasului, spune Speer. Cu siguranță nu-ți dorești asta, așa că păstrează-ți bărbia în jos și întoarce ușor capul de la cameră. Unghiul va evidenția maxilarul și va da impresia că este mai puternic decât în realitate.

Pasul 3

Râzi ușor în sinea ta. Este ceva mai special la un zâmbet autentic și timid, decât într-unul în care gura ta e deschisă până la urechi și dinții ți se văd în totalitate.

De asemenea, o altă recomandare privind zâmbetul, este să încerci să „zâmbești cu ochii”. Adică ai grijă ca ochii tăi să transmită ceva, de preferat ceva pozitiv. Este o schimbare pe care o poți practica ușor, dar care are un impact uriaș în fața camerei.

Trucul pentru a reuși acest lucru, este să îți permiți să râzi, nu să fii reținut sau să pară totul forțat. Astfel, este recomandat să te gândești sau să-ți imaginezi ceva care să-ți umple tot corpul de fericire și veselie. Doar în acest mod zâmbetul afișat în fotografii va fi unul natural și dezinvolt. Iar pe fața ta se va citi fericire, relaxare.
Te-ar mai putea interesa: