3 bauturi alcoolice perfecte pentru o noapte de sex fierbinte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

3 bauturi alcoolice perfecte pentru o noapte de sex fierbinte

Stiu, stiu… Se spune ca cele doua nu merg impreuna. Cica alcoolul distruge sexul iremediabil. Asa este, insa vorbim despre alcool in cantitati industriale, nu despre alcool ca un mic rasfat atunci cand iesim in Centrul Vechi.

Si pentru ca am lamurit cum sta treaba cu alcoolul si sexul, astazi m-am gandit sa-ti prezint 3 bauturi alcoolice pe care ar trebui sa le consumi inainte de o noapte de sex fierbinte.

1. Pe locul 1, de departe, este vinul rosu. Daca vrei sa fii zmeu, baga mare din licoarea lui Bahus. Hipocrate in folosea tot ca afrodisiac, in combinatie cu putin ginger, scortisoara, vanilie, cuisoare si zahar.

2. Trebuie sa recunosc ca habar n-aveam ca berea este afrodisiac, dar stii cum e… omul cat traieste, invata. Da, se pare ca berea este afrodisiac, insa este musai sa o alegi pe cea bruna, numai aceasta iti da… avantul de care ai nevoie.

3. Nu puteam sa inchei lista fara sa vorbesc despre un minunat cocktail, creat special pentru o noapte de amor pasional. Incearca o combinatie de vin alb, rom alb, lime, suc de portocale, zahar, vanilie, scortisoara, cuisoare si ghimbir. Servit cu multa gheata, acest cocktail promite sa-ti faca noaptea de neuitat.
Te-ar mai putea interesa: