22-26 Iunie 2017: NexT International Film Festival

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

22-26 Iunie 2017: NexT International Film Festival

Cea de-a 11-a ediție a NexT Film Festival se va desfășura între 22 și 26 iunie, perioadă în care amatorii de filme vor întâmpinați cu o mulțime de surprize.

Pe lângă programele cu care spectatorii s-au obișnuit deja (Competiția Națională și cea Internațională, Arthouse, NexT Is Feminist, LGBT, NexT Generation, NexT Kids), anul acesta lineup-ul festivalului cuprinde multe surprize, printre care se află proiecțiile în aer liber ce se vor desfășura în mai multe spații din București și care se adresează unor categorii de public variate.

Inițiat în anul 2007, festivalul a devenit de-a lungul acestui deceniu, cel mai mare eveniment dedicat filmelor de scurt și mediu metraj din România.

Ce reprezintă NexT International Film Festival

Cu o selecție care reunește peste 100 de scurtmetraje în fiecare an, prezentate în cadrul celor două secțiuni competiționale și a numeroase programe speciale, NexT este unul dintre festivalurile cele mai eclectice din peisajul cinematografic românesc, o panoramă a cinemaului inovativ și imaginativ din întreaga lume.

Creat în memoria regizorului Cristian Nemescu și a sound-designer-ului și compozitorului Andrei Toncu, festivalul este organizat în jurul a două direcții principale: regia de film și sound-designul.

Festivalul Internațional de Film NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT.

Program NexT International Film Festival

Programul de anul acesta este unul stufos, conținând atracții pentru toate vârstele. Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfășura în diverse puncte-cheie din București.

Descoperă mai jos programul detaliat și locațiile aferente evenimentelor!

22 Iunie 2017

Cinema Muzeul Țăranului – Studioul Horia Bernea

  • 19:30 Gala de deschidere+ NexT Generation I: Crud

Cinema Elvire Popesco

  • 20:00 Arthouse Shorts

Aer liber: fostul Cinema Pacea

  • 21:30 NexT În Cartier (acces liber)

Pagina următoare: Program Festival 23-24 Iunie
Te-ar mai putea interesa: