20-24 Noiembrie: Zilele Biz 2017. Ce surprize ne așteaptă la această ediție!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

20-24 Noiembrie: Zilele Biz 2017. Ce surprize ne așteaptă la această ediție!

Ready pentru cel mai relevant eveniment business-to-business din România? Zilele Biz 2017 sunt pe cale să înceapă! Cu o tradiție de 16 ani, conferința maraton de cinci zile prezintă cinci domenii de business  Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. Perioada de desfășurare este 20-24 noiembrie.

Ce vei găsi la Zilele Biz 2017

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înțeleg că o prezentare bună nu înseamna un „profil de companie”.

La Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să întelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Temele din cadrul evenimentului vor fi abordate după cum urmează:

  • Luni, 20 noiembrie: Antreprenoriat

La Zilele Biz vei afla cum poți să construiești un business solid pe o piață tot mai volatilă, dar plină de oportunități. Avem nevoie de mai multe afaceri create de români, dar pentru asta este nevoie de o schimbare de mentalitate și de oameni care au curaj să riște pentru a pune în aplicare ideile lor de afaceri. Dacă ești deja antreprenor, atunci cu siguranță ai nevoie de acces la cele mai bune resurse pentru a reuși să-ți consolidezi și să-ți extinzi businessul. Vino să-i cunoști pe antreprenorii care înfruntă zi de zi cu succes provocările pieței libere și pe profesioniștii care au resursele necesare pentru a te aduce la următorul nivel.

Ca să descoperi programul detaliat al primei zi, precum și speakerii aferenți, intră AICI! Biletul de participare la secțiunea Antreprenoriat este 600 lei (TVA inclus).

  • Marți, 21 noiembrie: Inovație

Inovatorii sunt cei ce dau formă ideilor care ne schimbă zi de zi lumea. Nu sunt doar visătorii, ci și oamenii pragmatici care pun în aplicare idei revoluționare. De la tehnologie și procese de producție, la marketing și relații cu clienții, inovațiile îmbracă forme din ce în ce mai diverse și fac parte integrantă din viața fiecărei companii care vrea să se mențină în elita businessului. În același timp, evoluția tehnologiei schimbă spațiul de lucru și modul în care muncim, dar și spațiul în care locuim.

Ca să descoperi speakerii și programul detaliat al acestei arii a evenimentului, intri AICI! Taxa de participare este 600 lei (TVA inclus).

  • Miercuri, 22 noiembrie: Management

Această secțiune din Zilele Biz 2017 este locul de întâlnire al celor ce țin destinele companiilor în mâini. Fie că au „pariat” pe extinderea în alte piețe străine, sau pe achiziția unor jucători mai mici, fie sunt deschizători de drumuri și au adus pe piață un produs inovator, de 16 ani, la cea de-a treia zi de conferințe, top manageri și antreprenori renumiți vă aduc o sursă de inspirație prin poveștile lor de succes.

Speakerii și programul detaliat îi poți descoperi AICI! Taxa de participare este 600 lei (TVA inclus).

  • Joi, 23 noiembrie: CSR

Implicarea în proiecte de CSR doar pentru că este la modă a ajuns să fie o etapă pe care și companiile din România încep să o depășească. Există deja mulți jucători care înțeleg că a face CSR fără o bună integrare în strategia de afaceri nu este eficient nici pentru mediul de afaceri, nici pentru comunitățile în care activează.

Te incită domeniul? Hai să-l explorezi și să-l exploatezi la Zilele Biz 2017! Informații detaliate sunt disponibile AICI! Taxa de participare este 600 lei (TVA inclus).

  • Vineri, 24 noiembrie: Media & Marketing

Fragmentarea consumului de media și diversificarea platformelor deschid noi orizonturi în strategiile de comunicare ale brandurilor. Nu mai putem însă discuta în paradigma offline versus online. Nu contează mediul, ci puterea poveștilor pe care brandurile le pot transmite. În era multitudinii de platforme, canale și influențatori diverși, atenția poate fi captată numai prin mesaje puternice și personalizate, cu grade de interacțiune peste nivelul cu care eram obișnuiți în trecut.

Un domeniu care, vrem sau nu, parcă ne atrage ca un magnet! J Hai să-l dezbrăcăm de secrete la Zilele Biz 2017! Mai multe detalii AICI! Taxa de înscriere pentru această zi este de 650 lei (TVA inclus). 

Acces Zilele Biz 2017, pentru cele 5 zile

Dacă vrei să optezi pentru pachetul ce include accesul la toate evenimente din cadrul Zilele Biz 2017, acesta este disponibil pentru 1600 lei (TVA inclus).

Pe lângă accesul nelimitat la programul celor 5 zile de eveniment, vei beneficia și de un abonament gratuit la revista BIZ.
Te-ar mai putea interesa: