2-6 Decembrie: Bucharest Short Film Festival 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

2-6 Decembrie: Bucharest Short Film Festival 2017

Dacă ești pasionat de film, hai în perioada 2-6 Decembrie la Cinema Muzeul Țăranului, din București! Aici te așteaptă Bucharest Short Film Festival 2017 (BSFF): 5 zile de festival de film – 87 de filme de scurt-metraj, excepționale, premiate în cele mai mari festivaluri de film din lume.

Despre Bucharest Short Film Festival (BSFF)

BSFF este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă. Independentă.

BSFF este un festival de film de scurt metraj care prezintă și premiază unele dintre cele mai bune noi filme internaționale de scurt metraj, în categoriile: Animație, Documentar, Drepturile omului, Experimental, Film Narativ, Fashion, Stop Motion, Student, Video-clip, acordând prioritate filmelor independente, întotdeauna. De ce?

Pentru că festivalul este fondat și organizat de către profesioniști independenți din domeniul filmului și se concentrează asupra artiștilor independenți din cinema, din întreaga lume. BSFF reprezintă o alternativă artistică față de ceea ce se prezintă în alte festivaluri din România, având ca scop recunoașterea, prezentarea și răspândirea celor mai profesioniste, mai inovatoare și mai interesante noi scurt metraje internaționale, dând prioritate filmelor independente, întotdeauna.

BSFF 2017

Scurt-metrajele prezentate în cadrul BSFF 2017 provin din 35 de țări și au fost selectate dintre cele peste 1000 de filme înscrise în competiția BSFF 2017: Albania, Algeria, Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Republica Coreea, Croația, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Islanda, India, Italia, Iran, Japonia, Liban, Macao, Marea Britanie, Namibia, Olanda, Reunion, Republica Cehă, România, Rusia, Sierra Leone, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Tunisia, Turcia.

Juriul BSFF 2017 este format din: Caroline Gombé [actriță de film, televiziune și teatru si director artistic al festivalului www.carolinegombe.com], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual http://www.studioset.tv/], Daniel Șerbănică [director de imagine https://vimeo.com/user1604311], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Octavian Chiriac [animator 2D & 3D, www.fatfox.ro], Alex Doiciu [animator 3D, www.fatfox.ro], și Radu Munteanu, regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului BSFF.

Mai multe informații despre membrii juriului, cât și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a doua ediții BSFF, pot fi găsite pe site-ul oficial al festivalului, www.bucharestshort.ro.

Biletele pentru BSFF 2017 sunt disponibile în avans şi pe toată durata festivalului, prin www.eventbook.ro, punctele partenere Eventbook.ro, iar, pe perioada festivalului, și la Cinema Muzeul Țăranului, cu o oră înaintea primei proiecții a zilei. – https://eventbook.ro/program/bucharest-short-film-festival

 
Te-ar mai putea interesa: