18-20 august: Bucharest GreenSounds Festival 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

18-20 august: Bucharest GreenSounds Festival 2017

Pe 18 și 20 august, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, suntem așteptați la un alt weekend de pomină. Distracția continuă cu cea de-a patra ediție Bucharest GreenSounds Festival – cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din capitală.

Organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, festivalul a devenit deja tradiție, întâmpind an de an publicul cu trei zile de concerte cu artiști și trupe de top din țară și din străinătate, activități recreative, un spațiu de gastronomie internațională, un bazar urban, propunându-și să celebreze orașul prin muzică și dans în aer liber.

Odată cu această ediție a festivalului Bucharest GreenSounds, vom călători prin mai multe zone muzicale, printre care Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop sau Jazz. Line-up-ul este unul efervescent, astfel că pe cele două scene din Parcul Herăstrău vor urca artiști internaționali de talie internațională.

ALBOROSIE, îndrăgitul artist italian de muzică reggae, vine în București alături de trupa The Shengen Clan, după concertele din Franța și Slovenia. Artistul mondial, cunoscut și drept Puppa Albo, va urca pe Main Stage în prima zi a festivalului, vineri, 18 august, demonstrând încă o dată fanilor din România, printr-un concert de excepție, că piesele artistului sunt unele de referință pentru cultura reggae.

MORCHEEBA, trupa de trip hop din UK, formată din Skye Edwards și Ross Godfrey, care ne-a bucurat de-a lungul anilor cu melodii precum „Enjoy the ride”, „Otherwise”, „Big Calm”, „Gimme your love” și „Gained the world”, vine la GreenSounds sâmbătă, 19 august! Trupa a fost înființată în anul 1995 și a lansat 8 albume care s-au vândut în peste 10 milioane de copii care au răsunat în peste două decenii de turnee. Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate și recunoscute voci, iar chitara psihedelică a lui Ross transformă melodiile într-o experiență de neuitat.

Trupa olandeză de rock alternativ DE STAAT concertează în Parcul Herăstrău din Capitală sâmbătă, 19 august! Cu primul album lansat în anul 2009, formația a adunat un număr impresionant de premii și nominalizări, concertând pe scenele unor festivaluri de renume precum Sziget și Glastonbury. Pe lângă muzica apreciată de public, De Staat este recunoscută și pentru videoclipurile inovative ale unor piese precum „Pep Talk”, „Sweat Shop”, „Get It Together”, „Make A Call” și multe altele.

Duminică, 20 august, pe Main Stage vor urca trupele JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph și THE BASEBALLS! În ultimii cinci ani, JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph au susținut peste 150 de show-uri internaționale, având în playlist piese ce îmbină genurile Soul, R&B și Jazz cu ritmuri electronice. Excentricii de la THE BASEBALLS transformă melodii moderne celebre în piese reprezentative stilului rock’n’roll al anilor ’50 și ’60, acestea fiind mai mult decât simple cover-uri, datorită reorchestrărilor ingenioase.

Din programul muzical al ediției Bucharest GreenSounds Festival 2017 nu vor lipsi unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români din zonele Hip-Hop, Rap, Alternativ, Reggae, Jazz, Soul sau Electro: Subcarpați, Pixels, The Mono Jacks, Damian Drăghici, Radu Almășan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe și DJ Teo.

Accesul este gratuit, așa că nu ezita să te bucuri de un weekend pe cinste în aer liber și cu muzică de calitate la Bucharest GreenSounds Festival 2017.

Program Bucharest GreenSounds Festival 2017

greensounds festival 2017
Te-ar mai putea interesa: