10 sfaturi pentru evenimentul tău

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

10 sfaturi pentru evenimentul tău

  A mai trecut un weekend plin în Centrul Vechi. Îți scriem acum să te pregătim, să nu faci și tu greșelile celor care ne-au contactat pe final de săptămână dorindu-și o masă în cluburile deja arhipline. E clar că îți recomandăm Centrul Vechi indiferent de eveniment – petrecere, zi de naştere, onomastică, logodnă, promovare, indiferent de motiv, te invităm să alegi unul dintre localurile din Centrul Vechi. De ce? Pentru că ai cea mai largă paletă de oferte de distracţie din tot oraşul, toate localurile sunt puse la punct, au muzică bună, tot ce îţi doreşti în materie de mâncare şi băutură şi mai ales au preţuri excelente.

Dar gîndește-te din timp unde ai vrea să petreci. Dacă deja știi nu mai sta pe gânduri și rezervă o masă. Dacă nu ești sigur/ă, citește cele 10 sfaturi de mai jos sau scrie-ne pe facebook – te vom ajuta.

 1. Poate tu vrei un club cu muzică dance, un pub clasic cu iz irlandez, un club de rockeri sau ceva tradiţional. Nu te gândi doar la tine. Trebuie ca şi invitaţii tăi să se simtă bine, aşa că încearcă ca toată lumea să fie mulţumită cu alegerea, pentru că astfel îţi vor onora invitaţia. De exemplu, dacă ştii că invitaţii tăi sunt prieteni buni cu berea, mergi la una dintre berăriile din Centrul Vechi.

 2. Calculează câţi oameni o să vină la petrecere. În funcţie de numărul lor, sună şi rezervă mese, separeuri etc. Întotdeauna mai pune câteva locuri în plus, pentru că nu există petrecere la care să nu apară şi prietenii prietenilor care sunt prieteni cu prietenii tăi.

 3. Alege ziua adecvată şi ora la care începe party-ul. Dacă îi ştii că sunt la serviciu de dimineaţă până seara, nu îi chema in timpul săptămânii chiar dacă în Centrul Vechi există petreceri în fiecare zi a săptămânii. Dacă e vineri, gândeşte-te că invitaţii tăi trebuie să aibă timp să ajungă acasă, să se pregătească. Dacă îi inviţi în club, nu îi chema mai devreme de 23:00-23:30.

 4. Dacă îţi faci ziua în club, evită să comanzi multă mâncare. Nu o să aibă nimeni timp de aşa ceva. Poţi să pui totuşi nişte chestii sărate pe masă, pe lângă clasicul tort.

 5. Este esenţial să alegi o gamă de băuturi cât mai variată, de la sucuri, la shut-uri şi şampanie, obligatoriu. Pentru că nu toată lumea bea bere, nu-i aşa?

 6. Dacă îţi inviţi prietenii la restaurant, cel mai bine ar fi să ai un meniu gata pregătit. Să intinzi pe masă câteva platouri cu de toate e mai bine decât să îi laşi pe fiecare să comande. S-ar putea să ieşi şi mai ieftin. În plus, toată lumea va mânca aceleaşi lucruri, ceea ce nu îţi va creea probleme.

 7. Indiferent unde organizezi petrecerea, încearcă să-i aşezi pe găşti, ca să se simtă bine unii cu alţii. Nu îi forţa să stea lângă cineva cu care n-au ce să discute. Armonia este esenţială la o petrecere.

8. Nu uita un alt lucru esenţial. Orice masă trebuie să se încheie cu ceva dulce! O chestie pe care puţini o iau în seamă însă care, cel puţin pentru femei, contează. Şi îţi dă şi un tonus excelent să continui petrecerea.

 9. Dacă primeşti cadouri, încearcă măcar să te arăţi bucuros de ce-ai primit, chiar dacă sunt nişte porcării, mulţumeşte pentru ele, încearcă să faci oamenii să se simtă bine că ţi-au adus ceva mişto, care îţi place.

 10. Nu uita ca la finalul petrecerii, să le mulţumeşti tuturor invitaţilor. E o chestie de politeţe absolut obligatorie. Nu îi forţa să îţi spună dacă s-au simţit bine, dacă le-a plăcut mâncarea etc. E de ajuns să le zâmbeşti, să le mulţumeşti că ţi-au onorat invitaţia.