10 piețe din întreaga lume, care merită vizitate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

10 piețe din întreaga lume, care merită vizitate

Ești genul care adoră să descopere lucruri printre cele mai diverse în călătoriile sale? Iată 10 piețe din întreaga lume, care merită vizitate, precum și profilul acestora!

10 piețe de pretutindeni, care merită vizitate

  • Jagalchi Merket, Busan, Coreea de Sud

Fructele de mare proaspete domnesc fără doar și poate în cea mai mare piață din Coreea. Unele dintre acestea mișcă chiar și după ce sunt pregătite ca să fie consumate, așa că ai nevoie de ceva curaj ca să încerci unele dintre preparatele din această piață.

Jagalchi Merket, Busan

  • Malik Ghat Kolkata, India

Piața de flori atrage mai bine de 2.000 de vânzători zilnic. Startul vânzărilor se dă în fiecare dimineață la ora 4 a.m.

Malik Ghat Kolkata

  • The Champs-Elysees Christmas Market, Paris

160 de tarabe de lemn ne îmbie cu preparate de-a dreptul incredibile, precum și cu un stoc nelimitat de sortimente de brânză.

The Champs-Elysees Christmas Market

  • Damnoen Saduak, Tailanda

Faimoasa piață plutitoare se află la circa 100 de kilometri depărtare de Bangkok. Vânzătorii vând și transportă mărfurile în ambarcațiuni de lemn cu vâsle.

Damnoen Saduak

  • Dubai Gold Souk, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Aceasta reprezintă una dintre cele mai mari piețe de aur din lume. Peste 300 de vânzători își vând produsele de aur perete-n perete, așa că nu e exclus să crezi că ai ajuns într-un paradis al aurului.

Dubai Gold Souk
Te-ar mai putea interesa: