10 motive să ieşi la distracție în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

10  motive să ieşi la distracție în Centrul Vechi

Te-ai gândit să ieşi în oraş şi nu ştii unde? Ai de ales între cluburile din Centrul Vechi şi cele din restul oraşului şi n-ai nicio idee unde o să te distrezi  mai bine? Îţi dăm câteva argumente pentru care merită să le alegi pe cele din Centrul Vechi.

Primul şi principalul argument este că ai de unde alege. Sunt atât de multe cluburi încât să îl găseşti pe cel potrivit pentru gusturile tale poate fi foarte uşor.

Un al doilea argument este că sunt apropiate unul de altul. Dacă ai intrat într-unul şi nu

îţi place muzica sau atmosfera, peste drum vei găsi alte 2-3 care îţi vor oferi alternativa de care ai nevoie.

Un al treilea motiv este acela ce ţine de varietate. Ai locaţii în stilul  dance, rock, oldies, ai cluburi cu iz studenţesc dar şi de lux, o gamă atât de variată încât să-l găseşti pe cel care ţi se potriveşte nu poate fi o misiune dificilă.

Al patrulea motiv ţine de preţuri. Nu plăteşti intrare în aproape niciunul dintre ele, iar preţurile la bar sunt dintre cele mai mici, incomparabile cu cele din cluburile de fiţă.

Un al cincilea motiv îl reprezintă atmosfera. Dacă ai fost într-un club din Centrul Vechi, ştii cu siguranţă la ce mă refer. Este o revărsare de energie, de bună dispoziţie şi de nonconformism pe care o găseşti prea puţin în alte cluburi din oraş.

Al şaselea motiv, poate primul din multe puncte de vedere, îl reprezintă calitatea oamenilor. Centrul Vechi are deja propria comunitate, oameni deschişi, frumoşi, cu chef de distracţie, fără fiţe şi figuri. Şi non-violenţi. Ai auzit vreodată de scandaluri şi bătăi în Centrul Vechi? Eu foarte rar și îmi petrec tot timpul aici. Chiar și atunci când se mai întâmplă, au grija să aplaneze orice conflict, fie companiile de securitate, fie poliția Centrului Vechi. Poți Apelela cu încredere la oricare dintre ele.

De fetele din cluburile din Centrul Vechi ce să-ţi mai spunem? L-am trecut ca motiv separat pentru că reprezintă una dintre principalele atracţii, ce a devenit faimoasă inclusiv pe plan internaţional. Româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume.

Motivul cu numărul opt ţine de facilităţile din Centrul Vechi. Eşti în club şi ţi se face foame? Ai atât de multe restaurante şi bodegi încât ai de unde alege. La acest capitol mai notăm şi bancomatele, casele de schimb valutar etc.

Motivul cu numărul nouă ţine de facilităţile de transport. N-ai nevoie de taxi, neapărat, ca să mergi la club în Centrul Vechi. Poţi alege metroul şi liniile de autobuz de noapte. Iar de taxiuri, sunt cele mai multe din oraş.

Ultimul motiv ţine de feeling. E o chestie ceva mai personală, o stare pe care o simţi de fiecare dată când străbaţi străzile înguste ale Centrului Vechi, intrând dintr-un club în altul. O aventură, o lume boemă care te scoate din cotidian, care te umple de energie şi te reîncarcă pentru o nouă săptămână de muncă sau de şcoală, după caz.
Te-ar mai putea interesa: