10 destinații de schi din lume, pe care nu trebuie să le ratezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments
  • Val Thorens, Franța

La 2300 de metri în altitudine, Val Thorens este cea mai mare stațiune de schi din Europa, iar acoperirea zăpezii este garantată din noiembrie până în mai. Aici vețo găsi pârtii pentru toate nivelurile de experiență, cât și unele dintre cele mai bune restaurante din alpii francezi.

Val Thorens

  • Whistler, British Columbia, Canada

Pe versanții (literalmente) de clasă olimpică, veți găsi un sat ciudat și vibrant deopotrivă. Shopping, sushi, se bagă careva?

Whistler, British Columbia

  • Tignes, Franța

Caracteristica acestei stațiuni franceze este că aici sezonul de schi se întinde aproape pe durata unui an întreg. Pentru asta, pasionații de schi trebuie să mulțumească ghețarului Grande Motte, o sursă pentru acoperirea atât de lune cu zăpadă.

Tignes

  • Morzine, Franța

O parte din renumita zonă de schi Les Portes du Soleil din Ron-Alpi (nu departe de frontiera elvețiană), Morzine este genul de oraș alpin perfect, cu cabane confortabile și cu o răspândire montană car epare ireală.

Morzine

  • Park City, Utah, SUA

Orașul în sine găzduiește trei parcuri de schi de clasă mondială – Deer Valley, Canyons și Park City Mountain Resort – plus peste 100 de baruri și restaurante, opțiuni de cumpărături nesfârșite, festivaluri culturale și multe altele.

Park City
Te-ar mai putea interesa: