10 destinații de schi din lume, pe care nu trebuie să le ratezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

10 destinații de schi din lume, pe care nu trebuie să le ratezi

Sezonul e în toi, așa că inspiră-te din următoarele destinații de schi pentru următoarea vacanță!

10 destinații de schi pe care să nu le ratezi

  • Obergurgl, Austria

În gașca ta se află și începători în ale schiatului? Atunci optați pentru Obergurgl, Austria. Aici vă va întâmpina o atmosferă prietenoasă de familie și o mulțime de oameni obișnuiți!

Obergurgl

  • Breuil-Cervinia, Italia

Cunoscută pentru munții săi acoperiți de zăpadă și priveliștele mirifice, numai bune de imortalizat și de pus pe Instagram. Bonus: traseele sale de înaltă altitudine se leagă de cele ale stațiunilor elvețiene din apropiere – Valtournenche și Zermatt – oferind  o suprafață amenajată de peste 300 km de schi.

Breuil-Cervinia

  • Breckenridge, Colorado, SUA

Breckenridge este una dintre cele mai vizitate stațiuni de schi din emisfera vestică. Orașul în sine este unul bine conservat care vă îmbie cu farmec istoric în pauzele dintre sesiunile de schi.

Breckenridge, Colorado

  • Anton am Arlberg, Austria

Având în vedere poziția sa primordială în Alpii austrieci, nu este deloc surprinzător faptul că St. Anton am Arlberg a jucat un rol în inventarea schiului alpin – până la punctul în care satul tinde să fie denumit „leagănul schiului alpin”.

Anton am Arlberg, Austria

  • Borovets, Bulgaria

Nu treceți cu vederea Bulgaria! Datând din 1896, Borovets este cea mai veche stațiune de iarnă din țară. Aceasta este la fel de renumită pentru viața vibrantă de după schi, cât și pentru zăpadă.

Borovets
Te-ar mai putea interesa: