Magazinul VICINA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
comments

In Zona Centrului Vechi a Bucurestiului, pe strada Academei colt cu Calea Victoriei, se afla amplasat magazinul de pantofi si genti VICINA.

Cu o traditie de peste 35 de ani si cu magazine deschise in intreaga lume, magazinul VICINA vine in intampinarea clientilor cu colectii de incaltaminte si genti care au ca principale caracteristici calitatea, eleganta si rafinamentul.

Materialele din care sunt confectionate articolele de incaltaminte si gentile sunt de cea mai buna calitate, in special din piele naturala.

Colectiile acopera cele mai diferite stiluri, astfel daca suntenti nonconformista, adepta a elegantului si clasicului sau sunteti o persoana moderna si dornica de modele deosebita, magazinul VICINIA vine cu pantofii perfecti pentru fiecare dintre aceste tipuri de personalitati.

In plus, daca vreti sa fiti unice, magazinul VICINIA va pune la dispozitie serviciul de a realiza la comanda perechea de pantofi sau geanta preferata. Va puteti alege orice model din magazine si puteti cere sa fie facut din alt material sau pe alta varianta de culoare, avand libertatea de a da o nota personala modelului.
Te-ar mai putea interesa: