Magazinul Createur 5 d’emotions

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
comments

In Zona Orasului Vechi a Bucurestiului, vis-a-vis de Banca Nationala Romana, mai exact pe strada Doamnei numarul 5 se afla amplasat un butic artizanal, un magazin cochet cu parfumuri de nisa – Créateur 5 d’Émotions.

Conceptul parfumeriei este nou pe piata din Romania, venind in intampinarea celor care vor sa fie unici si sa exeperimenteze noi arome si mirosuri, altele decat cele ale renumitelor marci de parfumuri.

Atmosfera cu care sunt intampinati clientii este deosebita, special creata pentru ca fiecare persoana ce paseste in magazin sa evadeze din rutina zilnica, sa se relaxeze pentru a putea desoperi in liniste notele de parfum deosebite.

Magazinul este decorat simplu, dar foarte elegant. Peretii au tapet cu flori, parfumurile sunt frumos aranjate fiind completate perfect de aranjamente din trandafiri si tablourile ce infatiseaza portretele creatorilor parfumurilor.

Daca sunteti in cautarea unui parfum care sa va caracterizeze si se potriveasca perfect personalitatii voastre, daca vreti sa fiti unici purtand un parfum special, in editie limitata, parfumeria Créateur 5 d’Émotions este magazinul ideal pentru voi.

Sunteti asteptati de luni pana vineri incepand cu orele 12:30 pana la orele 20:30, iar sambata incepand cu orele 11:30 pana la orele 18:30. Si, pentru ca fiecare client este special, si trebuie tratat ca atare, personalul acordand timpul necesar pentru alegerea parfumului perfect, nu uitati sa va programati la numarul de telefon 0741.18.31.12.
Te-ar mai putea interesa: