Magazin LO SPACCIO

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Orasului Vechi a Capitalei, pe strada Lipscani numarul 36, se afla amplasat unul dintre cele 3 magazine din Bucuresti LO SPACCIO.

Magazinul LO SPACCIO vine in intampinarea clientilor cu colectii de haine avand un design deosebit, realizate din materiale de cea mai buna calitate si tipare care asigura tinute impecabile.

Fiind un brand italienesc, designul este simplu, elegant, special creat pentru femeile si barbatii care stiu sa poarte haine cu stil si rafinate.

In plus, colectiile sunt fabricate in serii mici, astfel incat clientii magazinului sunt intampinati mereu cu modele noi, adaptate trend-ului, prin culoare, croi si tesaturi.

Fabrica magazinului LO SPACCIO este localizata in Bucuresti, de unde, din cele peste 130.000 de articole produse annual, 85% se regasesc in cele mai importante magazine de moda din Europa.

Asadar, sunteti invitati sa descoperiti oferta magazinului, de luni pana vineri incepand cu orele 10:00 pana la orele 20:00, sambata incepand cu orele 10:00 pana la orele 17:00, iar duminica incepand cu orele 10:00 pana la orele 14:00.
Te-ar mai putea interesa: