Magazin FERRARI STORE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Zona Orasului Vechi al Bucurestiului, pe Calea Victoriei numarul 1-5, pasionatii de masini puternice si cai putere au ocazia sa-si personalizeze garderoba cu produsele magazinului Ferrari Store.

Fie ca sunteti tineri iubitori ai masinilor sau elevi oferta magazinului cuprinde articole vestimentare si accesorii pentru toate categoriile de varsta.

Magazinul va pune la dispozitie produse incepand cu articole vestimentare, articole pentru sport precum biciclete, sanii, skateboard-uri, ski, jocuri sau casti, si pana la accesorii si produse cosmetice.

De exemplu, pretul unei camasi barbatesti variaza intre 430,00 lei si 530,00 lei, pretul unei jachete variaza intre 440,00 lei si 3555,00 lei, iar preturile puloverelor de dama variaza intre 535,00 lei si 612,00 lei.

Pentru elevi si studenti gama de accesorii specifice este variata. Oferta cuprinde ghiozdane, seturi de creioane, pixuri, penare, caiete, gume de sters si multe altele.

Sunteti in cautarea cadoului perfect, dar nu stiti inca ca sa cumparati?

Magazinul Ferrari Store vine in intampinarea vostra cu o multime de idei: brelocuri, magneti, telefoane, medalii sau machete ale celebrelor masini Ferrari.
Te-ar mai putea interesa: