Kaki Army Shop

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
comments

Kaki Army Shop

In Centrul Istoric al Bucurestiului, pe Strada Selari numarul 17 se afla amplasat magazinul Kaki Army Shop.


Pentru cei care sunt mereu in cautarea aventurii, magazinul KAKI le pune la dispozitie o oferta variata ce cuprinde intregul echipament pentru ca aventura sa fie 100% reusita.
Asadar, puteti gasi articole de imbracaminte – tricouri si camasi, hanorace, pantaloni si fuste, jachete, costume de camuflaj – bocanci, genti si rucsaci.

Daca v-ati hotarat sa mergeti in camping, atunci este momentul sa faceti o vizita pe la magazinul ARMY SHOP pentru a descoperi toate produsele destinate camping-ului. Magazinul vine in intampinarea clientilor cu o oferta completa, de la corturi si saci de dormit pana la articole de supravietuire, barci si caiace, lunete sau lanterne.

Mai mult decat atat, pentru ca de cele mai multe ori aventurile pot fi si riscante, pentru ca totul sa se desfasoare in cea mai mare siguranta, magazinul KAKI pune la dispozitia clientilor echipamente pentru siguranta – electrosocuri, spary autoaparare, bastoane si tonfe, genunchire, cotiere sau catuse.

Asadar, decoperiti intreaga oferta vizitand magazinul KAKI din Centrul Istoric de luni pana vineri incepand cu orele 11:30 pana la orele 19:30 si sambata incepand cu orele 11:00 pana la orele 17:00.
Te-ar mai putea interesa: