MAGAZINUL NATURA PLANT

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Centrul Istoric al Bucurestiului, mai precis pe strada Caldarari – in incinta Hanului lui Manuc- puteti vizita magazinul NATURA PLANT.

Magazinul NATURA PLANT este specializat in produse naturiste, special create pentru a combate diferite afectiuni.

Oferta este foarte variata, astfel incat gasiti produse pentru ingrijirea pielii, ingrijirea parului, afectiuni de nutritie si metabolice, cuplu si sex, cura de slabire, afectiuni ginecologice, afectiuni dermatologice, afectiuni cardiovasculare, afectiuni infecto-contagioase, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni digestive parazitare, afectiuni urinare, afectiuni endocrine, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni reumatice, afectiuni ORL, afectiuni oftalmologice, afectiuni stomatologice, afectiuni ale aparatului digestiv plus multe altele.

De asemenea gasiti produse ale gamei Bio Vitae care contine produse HandMade, produse pentru bebelusi si produse bio pentru frumusete si nutritie.

Mai mult decat atat, daca sunteti in cautarea unui cadou, magaziul NATURA PLANT vine cu idei practice pentru casa sau cu seturi de produse atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Asadar, sunteti asteptati de luni pana vineri incapand cu orele 07:30 pana la orele 20:00 si sambata incepand cu orele 09:00 pana la orele 16:00 sa descoperiti intreaga oferta de produse.
Te-ar mai putea interesa: