ANTICARIAT

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Centrul Istoric al Bucurestiului, pe strada Doamnei numarul 27-29 se afla amplasat un magazin de tip ANTICARIAT.

Oferta cu care magazinul vine in intampinarea clientilor este foarte variata, avand disponibile volume de carti din orice domeniu. In plus, preturile la care pot fi achizitionate cartile sunt foarte accesibile.

Daca in biblioteca personala aveti carti pe care le-ati citit deja si vreti sa le dati sau pur si simplu aveti carti pe care nu le mai folositi le puteti vinde. In asa fel si alte personae se pot bucura de opere literare la preturi accesibile.

Numerele de telefon ale departamentului informatii si cumparare carte sunt 0745.096.769 sau 0724.519.897. Anticariatul cumpara carti din orice domeniu, plata facandu-se in functie de fiecare carte in parte. In plus, serviciile de evaluare si transport fiind gratuite, un reprezentant al anticariatului venind la domiciliul clientului.

Asadar, sunteti asteptati de luni pana vineri incepand cu orele 09:00 pana la orele 20:00, iar sambata incepand cu orele 10:00 pana la orele 20:00 sa cumparati va completati colectia de carti cu noi volume sau sa vindeti cartile personale.
Te-ar mai putea interesa: