LORINA BIJOUX

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pe strada Lipscani numarul 43, in Zona Centrului Istoric a Bucurestiului se afla amplasat magazinul de bijuterii si accesorii LORINA BIJOUX.

Accesoriile sunt cele care fac o tinuta obisnuita sa devina speciala, la fel cum un simplu accesoriu poate schimba starea de spirit a persoanei care o poarta.

Lorina, designer-ul bijuteriilor pe care le puteti gasi in magazinul LORINA BIJOUX, a lansat pe piata un nou concept in ceea ce priveste accesoriile.

Materialele folosite pentru crearea bijuteriilor sunt deosebite, in special fibre naturale, matase, pietre semipretioase, toate colectiile lansate avand o poveste.

Puteti descoperi toate bijuteriile expuse in magazinul LORINA BIJOUX, dar si pe site-ul oficial, de unde va puteti alege modelul dorit pentru a fi facut la comanda.

Lorina a lansat pe piata colectiile “Exclusive”, “Tatoo”, “In numele trandafirului”, “Jeux de boules” plus multe alte modele de cercei si brose .

De asemenea, colectia “Personaje” va pune la dispozitie numeroase modele de papusele confectionate din materiale pretioase, perfecte pentru a reprezenta un cadou special sau pentru a le folosi pentru design-ul interior al casei voastre.

Sunteti asteptati in fiecare luni incepand cu orele 12:00 pana la orele 17:00, iar de marti pana sambata magazinul este deschis incepand cu orele 12:00 pana la orele 18:00.
Te-ar mai putea interesa: